Djokovic, fostul jucător de la CFR, spectator de lux la turneul WTA de la Cluj! Ce a spus despre revenirea în Gruia

Damjan Djokovic (31 ani) s-a întors în România la jumătate de an după ce a semnat cu Rizespor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 August 2021, 08:30
Data actualizarii: Joi 05 August 2021, 00:36

Fostul mijlocaș al lui CFR Cluj a atras privirile tuturor după ce a apărutu la Winners Open 2021, care se desfășoară la Cluj, în perioada 1-8 august. Djokovic a urmărit meciul din optimi pe care Ana Bogdan l-a pierdut cu Aleksandra Krunic, 3-6, 3-6. 

Croatul a mers ulterior la stadion, acolo unde CFR Cluj a jucat turul din preliminariile Champions League, cu Young Boys Berna, 1-1. 

  • Djokovic, fostul jucător de la CFR, spectator de lux la turneul WTA de la Cluj! Ce a spus despre revenirea în Gruia

Întrebat despre posibilitatea unei reveniri în Gruia, Djokovic a răspuns sincer: „Nu cred că e cazul acum, dar nu se știe niciodată. M-am simțit foarte bine la club și e posibil să mă întorc!” 

Acesta a stârnit și amuzament cu răspunsul său în momentul în care a fost întrebat dacă urmărește tenisul datorită lui Novak Djokovic, cel cu care are în comun numele de familie. 

„Bineînțeles, am venit și să reprezint numele greu pe care îl am”, a spus mijlocașul. 

Djokovic, unul dintre „favoriții” lui Marius Șumudică 
 

Campion de patru ori cu CFR Cluj, Djokovic a plecat din Gruia în ianuarie 2021, după patru ani petrecuți alături de ardeleni. Mijlcașul croat a mai jucat pentru CFR din iulie 2013, până în iunie 2014, când a fost împrumutat de la Bologna. 

Djokovic a plecat de la CFR după decizia lui Dan Petrescu de a nu mai continua, iar pentru semnătura sa s-au luptat atât „Super Dan”, antrenor al lui Kayserispor la acea vreme, cât și Marius Șumudică, cel care a avut și câștig de cauză. Actualul antrenor al campioanei României a insistat pentru transferul lui Djokovic în momentul în care se afla pe banca lui Rizespor. 

Șumudică a pregătit gruparea turcă din ianuarie până la începutul lunii martie, iar după doar șapte meciuri a decis să plece. Rizespor a plătit 400 000 de euro în schimbul lui Djokovic, care a strâns 19 meciuri in tricoul turcilor și două goluri. Mijlocașul are contract până în 2022. 

Recent au apărut zvonuri legate de o posibilă revenire a jucătorului croat în Gruia, iar prezența sa la meciul cu Young Boys a întărit speculațiile. 

Întrebat la conferința de presă de la finalul meciului despre prezența lui Djokovic la meci și șansele să revină la CFR, Marius Șumudică a răspuns tranșant: „Nu discut acum. Djokovic e în Turcia pe un salariu mare, e titular”

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies