Liga 1

Noi probleme pentru FCSB! "S-au sesizat cei de la FIFPro!" Jucătorii, sfătuiți să refuze formația lui Becali

Bucureștenii ar putea să fie o echipă care să nu prezinte interes pentru fotbaliști.

Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 05 August 2021, 08:54
Data actualizarii: Joi 05 August 2021, 09:02

Emilian Hulubei, președintele AFAN, a dezvăluit că există o atenție specială pentru FCSB și situația în care sunt puși fotbaliștii. FIFPro, Federația Internațională a Fotbaliștilor Profesioniști, s-a autosesizat după un material apărut în presă în care Andrei Vlad era făcut praf în vestiar de Gigi Becali în urma înfrângerii de la Karagandy.

"Aceste lucruri fac rău fotbalului românesc. Chiar dacă avem impresia că putem să ne porcăim aici, suntem priviți atent de cei de afară. Am primit zilele trecute din partea celor de la FIFPro un articol din GSP legat de situația lui Vlad de la FCSB. Au văzut ce se întâmplă și au întrebat dacă această este situația reală. Le-am explicat că așa este, ăsta este tratamentul la care sunt supuși", a spus Emilian Hulubei, la GSP.

  • Noi probleme pentru FCSB! S-au sesizat cei de la FIFPro! Jucătorii, sfătuiți să refuze formația lui Becali

"Ei aleg să meargă"

 

"Noi, în general, sfătuim jucătorii să meargă sau să nu meargă la diferite cluburi. Le prezentăm situația. Atunci ei aleg dacă semnează sau nu. Așa și cu jucătorii români. Am avut jucători care ne-au trimis contractele înainte să semneze cu FCSB. Noi i-am întrebat dacă își asumă riscurile la care sunt supuși. Ei aleg să meargă. Ce poți să faci mai mult? Când știi exact care e comportamentul și mergi, îți asumi un risc", a mai spus Emilian Hulubei.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies