FCSB 3-2 CRAIOVA | "N-am iesit din lupta pentru titlu, ne batem cu toti pana la capat!" Ce spune Mangia dupa infrangerea cu FCSB

Devis Mangia e sigur ca lupta la titlu va continua pentru echipa lui, chiar daca distanta fata de liderul CFR a ajuns la 7 puncte.

Mangia spune ca CSU va da totul pentru o victorie weekendul viitor in fata campioanei si explica unde s-a facut diferenta la derby-ul din aceasta seara.

"Am facut un meci bun. Cand vii la Bucuresti si dai doua goluri nu poti sa pleci acasa fara puncte. Am facut ceva greseli. Detaliile decid. A fost 2-2, am avut noi ocazie la Mihaila, cu capul, nu am dat gol. Am avut o bara, am avut o alta situatie... asa e fotbalul. Problema e ca trebuie sa analizam meciul, sa vedem ce greseli am facut. Pentru atitudine, cred ca meritam un punct. Fortes a jucat bine, a avut atitudine buna. A trebuit sa schimbam ceva intr-un timp foarte scurt, Koljic a venit accidentat de la nationala. Am avut si alti doi accidentati, Martic si Dimitrov. Nu am iesit din lupta pentru titlu. Noi vom da tot, indiferent de meci, de adversar. FCSB nu m-a surprins. Am pierdut in situatie de 1 contra 1. 1 contra 1 e 1 contra 1", a spus Mangia.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin prima probă scrisă, la Limba Română
BRAT
Modifică setările cookies