FCSB 3-2 CRAIOVA | Becali, anuntul FINAL in lupta pentru titlu! Forte NEVAZUTE se bat cu FCSB? Reactia lui Becali in fata stadionului dupa golul anulat AIUREA FCSB-ului

Becali lasa de inteles ca politicul ar putea influenta lupta pentru titlu numai in cazul in care CFR ar fi o forta si pe teren.

Patronul FCSB e din nou increzator ca poate lua campionatul in fata rivalilor de la Cluj. Becali spune ca Hategan si brigada lui le-au anulat gresit un gol stelistilor. Chiar si dupa greseala grava a celei mai bine cotate brigazi din Romania, Becali nu se teme de arbitraje.

"Sunt foarte multumit de victorie, foarte multumit de joc. Am luat doua goluri aiurea, au intrat de doua ori in careu si au dat doua goluri. Am controlat jocul total. Felicit toata echipa pentru daruire, pentru munca. Nu am nimic de reprosat arbitrului, dar nu stie nimeni de ce ne-au anulat un gol. Am inteles ca mai avem ceva 11 metri... Pentru ce sa fie introdus VAR-ul? Daca nu vrea arbitrul sa dea... Nimeni nu stie de ce s-a anulat golul! Politicul te mai ajuta cate putin. Arbitrul de margine te mai ajuta. Hategan poate sa anuleze un gol... Cand a castigat politicul, CFR era tare. Ce sa faca politicul? Poate, dar... Ba, iti anuleaza Hategan un gol? Mai dai unul!

Am demonstrat ca suntem echipa mare! Am zis dinainte: am demonstrat ca suntem echipa mare. Am castigat cand am avut nevoie. Lupta la titlu ramane in 2, asa cred. Au 7 puncte fata de CFR, e greu. Eu as vrea sa-i bata ei pe CFR, apoi noi sa-i batem si putem fi primii. CFR a batut cu 1-0 cu Noroc. Am vazut eu cat de puternica e CFR-ul, a batut cu 1-0 cu noroc aseara", a spus Becali.

Citeste si:Gigi BecaliFCSB
VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies