FCSB 3-2 CRAIOVA | "Eu pe el l-as alege, a fost cel mai bun! Poate unii n-ati vazut!" Favoritul lui Becali in victoria URIASA cu Craiova

Becali a fost impresionat de jucatorii FCSB-ului!

Toti i-au placut! Favoritul sau a fost insa Hora, marcatorul primului gol. Becali lasa de inteles ca ar prefera un sistem in care sa-si faca loc in primul 11 atat Bizonul Gnohere, cat si noul golgeter Hora.

"Eu l-as alege pe Hora. Munca pe care a facut-o el nu s-a vazut. A muncit foarte mult, pe el l-as alege. N-ai ce sa le faci lui Gnohere si Hora, trebuie sa joci cu amandoi atunci! Eu sa schimb sistemul? Teja sa-l schimbe. Eu nu sunt antrneor, vorbiti cu Teja", a spus Becali.

BECALI, SUPARAT PE BRIGADA DE ARBITRI

"Sunt foarte multumit de victorie, foarte multumit de joc. Am luat doua goluri aiurea, au intrat de doua ori in careu si au dat doua goluri. Am controlat jocul total. Felicit toata echipa pentru daruire, pentru munca. Nu am nimic de reprosat arbitrului, dar nu stie nimeni de ce ne-au anulat un gol. Am inteles ca mai avem ceva 11 metri... Pentru ce sa fie introdus VAR-ul? Daca nu vrea arbitrul sa dea... Nimeni nu stie de ce s-a anulat golul! Politicul te mai ajuta cate putin. Arbitrul de margine te mai ajuta. Hategan poate sa anuleze un gol... Cand a castigat politicul, CFR era tare. Ce sa faca politicul? Poate, dar... Ba, iti anuleaza Hategan un gol? Mai dai unul!

Am demonstrat ca suntem echipa mare! Am zis dinainte: am demonstrat ca suntem echipa mare. Am castigat cand am avut nevoie. Lupta la titlu ramane in 2, asa cred. Au 7 puncte fata de CFR, e greu. Eu as vrea sa-i bata ei pe CFR, apoi noi sa-i batem si putem fi primii. CFR a batut cu 1-0 cu Noroc. Am vazut eu cat de puternica e CFR-ul, a batut cu 1-0 cu noroc aseara", a mai comentat Becali.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Proiecte de 7 mld. € pentru dezvoltarea Capitalei. Nicușor Dan vrea să rezolve problema traficului şi a termoficării
BRAT

Modifică setările cookies