Gigi Becali FCSB statuia lui Gigi Becali Superliga Statuia lui Gigi Becali vandalizată

FOTO Fanii FCSB continuă scandalul cu Becali! Statuia patronului, vandalizată de huligani 

Fanii roș-albaștrilor continuă să își exprime nemulțumirea la adresa patronului!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 01:04
Data actualizarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 01:14

Demiterea lui Edward Iordănescu a produs o ruptură între Gigi Becali și fanii FCSB-ului, care nu au fost deloc mulțumiți de decizia patronului. Aceștia, prin intermediul lui Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, au anunțat că vor să achiziționeze clubul și aduc investitori care să îi achite suma cerută finanțatorului.

Imediat după plecarea lui Iordănescu fanii au mers și au vandalizat Palatul patronului vicecampioanei României, iar acum și-au exprimat din nou nemulțumirea. Mai mulți huligani au vandalizat statuia lui Gigi Becali, aflată pe DN65, pe drumul dintre Slatina și Craiova. Aceștia au scris un mesaj jignitor: „M**e”, pe statuia patronului și au pus și numărul 666. 

  • Statuia lui Gigi Becali vandalizată

Gestul vine ca semn de nemulțumire față de deciziile luate de finanțatorul din Liga 1. În urma primului act de vandalizare, Gigi Becali a luat legătura cu autoritățile, care au deschis o anchetă în acest sens. 

Gigi Becali: „I-am dat pe mâna Poliției!”

„Nu mai stau cu nimeni la discuţie, iar eu i-am zis clar lui Mustaţă să aibă mare grijă. Ăsta e caz de puşcărie, el a mai fost acolo. Este acum principalul instigator. Eu l-am ajutat lunar cât a fost arestat, iar acum văd că se joacă cu focul. Să aibă grijă! Am auzit că au intrat şi în bază. Ăştia realizeză ce au făcut? I-am dat pe mâna Poliţiei!

V-am spus că nu stau la discuţie şi nu îi iert! Dacă Poliţia o să îi descopere, o să-i aresteze. Să nu mă sune să o dăm la pace după ce vor intra pe mâna Poliţiei că nu voi accepta nimic. Să nu le treacă prin cap să vină şi la Pipera. Am anunţat deja organele statului. Totul mi se trage cu suporterii de când a ieşit Mustaţă ăsta din puşcărie”, declara Gigi Becali după ce Palatul i-a fost vandalizat. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!