Reacția Poliției Capitalei, după actele de vandalism de la palatul lui Gigi Becali: ”Infracțiuni de distrugere și amenințare”

După anunțul privind plecarea lui Edward Iordănescu, a izbucnit un scandal între suporterii FCSB-ului și Gigi Becali.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 18:41
Data actualizarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 18:55

Supărați că tehnicianul cu cele mai bune rezultate din ultima perioadă a fost îndepărtat de la echipă după doar trei luni, membrii Peluzei Nord, grupare ce a rămas alături de FCSB după schimbarea denumirii, l-au atacat dur pe Becali.

Printre altele, aceștia i-au vandalizat reședința din Aleea Alexandru. Celebrul palat al lui Gigi Becali a a devenit, peste noapte, o emblemă a stării de spirit a pe care suporterii echipei o au, după plecarea lui Edward Iordănescu.

  • Gigi Becali

Gigi Becali a solicitat ajutorul poliției, pentru a-i pedepsi pe cei ce au scris mesaje pe gardul casei sale, iar poliția a oferit un comunicat prin care anunță că au început o anchetă.

„La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 10. 00, Secţia 1 Poliţie a fost sesizată prin apel 112, de către un agent de pază, cu privire la faptul că persoane necunoscute au scris cu vopsea, vandalizând gardul unui imobil din sectorul 1, pe care acesta îl avea în pază. La faţa locului au sosit poliţiştii Secţiei 1 Poliţie care au constatat că aspectele sesizate se confirmă fiind declanşate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi ameninţare”,  a transmis Poliţia Capitalei, potrivit News.ro.

„Nu mai stau cu nimeni la discuţie, iar eu i-am zis clar lui Mustaţă să aibă mare grijă. Ăsta e caz de puşcărie, el a mai fost acolo. Este acum principalul instigator. Eu l-am ajutat lunar cât a fost arestat, iar acum văd că se joacă cu focul. Să aibă grijă! Am auzit că au intrat şi în bază. Ăştia realizeză ce au făcut? I-am dat pe mâna Poliţiei!

V-am spus că nu stau la discuţie şi nu îi iert! Dacă Poliţia o să îi descopere, o să-i aresteze. Să nu mă sune să o dăm la pace după ce vor intra pe mâna Poliţiei că nu voi accepta nimic. Să nu le treacă prin cap să vină şi la Pipera. Am anunţat deja organele statului. Totul mi se trage cu suporterii de când a ieşit Mustaţă ăsta din puşcărie”, a spus Gigi Becali, referitor la suporterii care au vandalizat gardul casei sale.

Modifică setările cookies