Liga 1

EXCLUSIV | „Chivu s-a antrenat pe o zgură nenorocită!” Grigore e contrazis după ce s-a plâns de condițiile de pregătire

Antrenorul care l-a descoperit pe Cristian Chivu îl contrazice pe Ricardo Grigore. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 August 2021, 12:02
Data actualizarii: Marti 03 August 2021, 12:29

După meciul cu Academica Clinceni, încheiat 3-1 pentru Dinamo, Ricardo Grigore a vorbit despre experiența de la Jocurile Olimpice.

Fundașul „câinilor” a dat vina pe condițiile pe care viitorii fotbaliști le au în România, problemele plecând de la centrele de copii și juniori.

  • EXCLUSIV | „Chivu s-a antrenat pe o zgură nenorocită!” Grigore este contrazis după ce s-a plans de condițiile de pregătire

Grigore a fost contrazis de Ioan Sdrobiș, antrenorul care l-a descoperit pe Cristian Chivu la CSM Reșița.

Tehnicianul a argumentat că fostul jucător al lui Inter se pregătea pe zgură când era alodescent, iar asta nu l-a împiedicat să joace la un nivel înalt. 

Sdrobiș: "Acolo se pregătea Chivu, pe o zgură nenorocită"

Chivu, care a jucat la echipa naționala și a fost căpitan și a jucat la două echipe importante din Europa, antrenamentele le făcea pe zgură, după fiecare antrenament. Acolo se pregătea Chivu, pe o zgură nenorocită.

Să spui ca noi nu putem juca la nivelul mondial e o cauză obiectivă, dar jucătorul de valoare se impune. Vreau să îi dau un exemplu lui Grigore, cu Cristian Chivu. De acolo au ieșit copiii ăștia.

La Olimpiadă, nu zgura a contat la atitudinea lor din teren. Am văzut freza vopsită, tatuaje si un efort minimum. Cand intrii pe teren, dacă ai valoare, găsești soluții”, a declarat Ioan Sdrobiș la Ora Exactă în Sport, la PRO X.

Chivu, CV impresionant la Inter Milano

Cristian Chivu a evoluat de-a lungul carierei pentru CSM Reșița, Universitatea Craiova, Ajax, AS Roma și Inter Milano. În 2010, sub comanda lui Jose Mourinho, fostul internațional român a câștigat tripla cu echipa de pe Giuseppe Meazza: Champions League, Serie A și cupa Italiei. În prezent, Chivu este antrenor la echipa a doua a lui Inter.  

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies