Inter Primavera antrenor cristi chivu Fotbal extern

Cristi Chivu, primul antrenament la Inter Primavera: "Sunt motivat, sunt fericit să fiu alături de acești băieți" FOTO 

Cristi Chivu a început activitatea la Inter Primavera, oficializând deja primele doua antrenamente.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Iulie 2021, 07:54
Data actualizarii: Vineri 23 Iulie 2021, 08:00

Tehnicianul român a oferit un interviu pentru Inter TV, ocazie cu care a vorbit despre experiența pe care o trăiește la echipa de tineret al lui Inter, cum a făcut trecerea de la copii și ce îl motivează pentru a face performanță.

"Emoțiile sunt la fel în prima zi. A fost nevoie să înțeleg că este ceva care îmi place și care mă face să mă simt bine. Vreau să le transmit aprecierea acestor tineri. 

Am început de jos, de la U14, apoi am avut norocul să lucrez cu U17 și U18, iar acum continui călătoria la Primavera. Sunt motivat, sunt fericit să fiu alături de acești băieți care mă învață multe lucruri. Am fost suficient de norocos încât să am colegi care m-au ajutat și mi-au transmis lucruri: Bonacina, Annoni și Zanchetta, de exemplu. Dar fără doar și poate și lui Madonna, care a făcut o muncă excelentă în ultimii ani și căruia vrem să-i mulțumim", a povestit Chivu. 

"În fiecare an trebuie să aduci ceva nou. De-a lungul timpului am încercat să transmitem cultura muncii și ne-am dorit să fie mai buni. În fiecare zi poți învăța ceva nou. Să înveți să te autoevaluezi și să manageriezi anumite situații este foarte important. Băieții sunt capabili să mă uimească în fiecare zi. Încerc să le transmit ideile corecte, dar în același timp învăț mult de la ei", a explicat tehnicianul.

Cum l-au marcat cariera antrenorii cu care a lucrat de-a lungul timpului  
 

"Întotdeauna am încercat să învăț câte ceva de la fiecare. Nu am fost un fenomen, am avut probleme oriunde am jucat. Mi-am construit cariera cu cap, adaptându-mi jocul după ceea ce am fost capabil să fac. De la fiecare antrenor am învățat câte ceva. De la tatăl meu am văzut pasiunea pentru fotbal, cea care m-a diferențiat și pe mine.", a spus Chivu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!