Ricardo Grigore, OUT de la Dinamo? Fundașul a spus tot după victoria cu Csikszereda

Ricardo Grigore Dinamo FK Csikszereda Miercurea Ciuc Superliga Ricardo Grigore
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 20 Mai 2024, 23:15
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2024, 23:15

Dinamo București a învins-o pe Csikszereda cu scorul de 2-0 în manșa tur a barajului de menținere/promovare în SuperLigă.

Deși Dinamo pornește cu un avantaj clar în partida retur, echipa s-a confruntat cu probleme în defensivă, iar antrenorul Zeljko Kopic a fost nevoit să apeleze la Ricardo Grigore, fundaș central care a jucat doar în 10 partide în acest sezon, în care a marcat un gol.

Ricardo Grigore, despre viitorul la Dinamo

Prezent la flash-interviurile de după meci, Ricardo Grigore a discutat deschis despre victoria obținută și despre situația sa contractuală, care rămâne incertă. Grigore, al cărui contract se încheie în vară, a menționat că nu a avut discuții recente cu conducerea clubului despre o posibilă prelungire.

  • Ricardo Grigore și Darius Olaru

Fundașul a făcut și o analiză a meciului, care i s-a părut dificil, mai ales după o absență de pe suprafața de joc de mai bine de două luni.

  • Ultimul meci al fundașului a fost deplasarea de la Sepsi, din decembrie, în etapa cu numărul 18 a SuperLigii României.
  • Ricardo Grigore este estimat la o cotă de piață de 250.000 euro, conform site-urilor de specialitate.

"A fost dificil, pentru că nu am mai jucat de o perioadă lungă de timp, dar mă bucur că am rămas puternic, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Vreau să-mi ajut echipa să ne salvăm de la retrogradare. Mă bucur de rezultat, era normal să câștigăm în această seară.

M-am întors de la Dinamo pentru un motiv, să plec cu capul sus, să-mi termin contractul cum trebuie și să ne despărțim într-un mod mai frumos. Am fost hulit și nu mi-a plăcut, speram până în ultima clipă.

Mie mi se termină contractul în vară și nu am discutat nimic cu conducerea. Vom vedea ce se va întâmpla, nu știu absolut nimic.

Situația mea a fost puțin mai complicată, de ce să mint. În iarnă am avut discuții și le-am spus că am o nemulțumire despre faptul că nu joc suficient. Într-un moment am fost scos din calculele echipei și situația s-a complicat pentru că Dinamo nu a găsit înlocuitor pentru mine.

E o poveste mai lungă și nu vreau să discut despre asta acum. Trebuia să fiu pregătit pentru asta, pentru că sunt plătit să-mi fac treaba. Mă bucur că am reușit să ajut echipa. Pentru asta ne-am apucat de fotbal, să fim puternici și să trecem peste astfel de momente.

Nu trebuie să tratăm momentele cu superficialitate și trebuie să marcăm mereu când avem ocazia. Nu ne relaxăm, ne bucurăm în această seară și de mâine ne concentrăm pe retur”, a declarat Ricardo Grigore la flash-interviu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!