EXCLUSIV | "Va avea rezultate mai bune decat Ioan Niculae!" Caracterizare a Adinei Niculae, cea care se va ocupa de Astra in absenta tatalui sau 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Februarie 2021, 12:16
Data actualizarii: Luni 22 Februarie 2021, 15:57

Ioan Niculae a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare. 

Dupa ce patronul Astrei a fost arestat, cea care va prelua clubul este fiica sa, Adina Elena Niculae. Femeia in varsta de 31 de ani, a absolvit Facultatea de Management din cadrul ASE. 

Tanara l-a delegat pe Dani Coman sa se ocupe de club. Dumitru Dragomir a vorbit despre fiica lui Niculae, avand doar cuvinte de lauda la adresa sa. 

  • EXCLUSIV | Va avea rezultate mai bune decat Niculae! Caracterizare a Adinei Niculae, cea care se va ocupa de Astra in absenta tatalui sau

"O cunosc pe Adina de cand s-a nascut, a crescut sub ochii mei, e o fata foarte desteapta si cu picioarele pe pamant. Va avea rezultate bune la echipa, poate chiar mai bune decat a avut Ioan Niculae. 

Dani Coman e un baiat asezat, un bun conducator, cu experienta de ani de zile. Nu e un tip conflictual, eu il apreciez foarte mult. El a tinut aceasta echipa si l-a convins pe Niculae cand voia sa renunte.

Adina a fost la meciuri de cand s-a nascut, a luat-o tatal ei peste tot. E enciclopedie de fotbal, stie foarte mult fotbal", a spus Dumitru Dragomir la PRO X. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!