Astra Alexandru Ionita ANAD dopaj Liga 1 Superliga BREAKING NEWS | ANAD a stabilit un nou termen in cazul de dopaj de la Astra! Cand isi vor afla cei 3 fotbalisti pedepsele

ANAD a stabilit un nou termen in cazul de dopaj de la Astra! Cand isi vor afla cei 3 fotbalisti pedepsele 

3 jucatori de la Astra isi asteapta pedepsele in urma scandalul de dopaj. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Februarie 2021, 15:46
Data actualizarii: Sambata 20 Februarie 2021, 00:09

Alexandru Ionita, Kehinde Fatai si Takayuki Seto ar fi trebuit sa afle deciziile ANAD in aceasta saptamana, insa oficialii Agentiei Nationale Anti-Doping au amanat sentinta. 

Potrivit surselor www.sport.ro, ANAD a stabilit un nou termen pentru acordarea deciziilor finale, iar speta a fost repusa pe rol. Astfel, cei 3 fotbalisti isi vor afla pedepsele la inceputul lunii martie. 

Dintre cei trei jucatori de la Astra, Alexandru Ionita a fost singurul fotbalist care a recunoscut la ANAD ca a folosit o terapie interzisa, el riscand cea mai mica pedeapsa. 

Conform regulamentului ANAD, cei care isi recunosc vina si ofera detalii care sa ajute ancheta, pot beneficia de o reducere a pedepsei cu pana la 75%. 

Ionita, Seto si Fatai sunt suspendati dupa ce le-au fost administrate vitamine intr-o cantitate mai mare de 100 de ml in decurs de 12 ore, in cadrul unei terapii intravenoase interzise. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!