EXCLUSIV | RAZBOIUL Talpan vs. Becali continua: "Daca Dumnezeu ii face bine unui om care a comis frauda si care a inselat suporterii, asta e o dovada a bunatatii Sale"

EXCLUSIV | RAZBOIUL Talpan vs. Becali continua: "Daca Dumnezeu ii face bine unui om care a comis frauda si care a inselat suporterii, asta e o dovada a bunatatii Sale"

Talpan a trimis noi "sageti" catre patronul FCSB-ului, Gigi Becali.

Juristul CSA Steaua sustine ca echipa patronata de Gigi Becali nu a fost niciodata Steaua Bucuresti si ca acesta a folosit acest nume fraudulos, lucru dovedit in instanta.

"Echipa lui George Becali nu este si nu a fost niciodata Steaua Bucuresti. Nu a detinut niciodata numele Steaua Bucuresti, ci l-a folosit fraudulos, fara niciun drept. Am dovedit acest lucru in instanta, unde judecatorii i-au interzis lui si angajatilor lui sa mai foloseasca numele ”Steaua” cand se refera la echipa lor, adica Fotbal Club Fcsb, pentru ca acesta este numele ei, nu Steaua si nici macar FCSB (pronuntat Fecesebe), deoarece Fcsb nu e acronim.  

Daca Dumnezeu ii face bine unui om care a comis frauda si care a inselat suporterii, asta e o dovada a bunatatii Sale. George Becali ar trebui sa invete ceva de aici si sa incerce si el sa fie un om bun. Sa nu mai minta si sa nu mai insele suporterii. Sa nu mai sustina ca echipa lui e Steaua Bucuresti, pentru ca nu e. Nu a fost si nu va fi niciodata", a spus Talpan pentru www.sport.ro.

Gigi Becali a preluat FCSB pe 23 ianuarie 2003 si de atunci echipa a castigat cinci titluri de campioana, doua Cupe ale Romaniei, doua Supercupe si doua Cupe ale Ligii. De asemenea, echipa a reusit trei calificari in grupele Champions League, patru calificari in primavara europeana si o semifinala de Cupa UEFA (actuala Europa League) in 2006.VIDEO PROTVPLUS.RO

Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Rita Mureșan, program strict de detox, în Thailanda

Rita Mureșan: "O săptămână, m-am hrănit cu picături de spirulină sub limbă."


12:29
Tot mai multe cazuri de gripă, în România

 Bilanțul cazurilor de gripă din România. Mihai Craiu: "Nu faceți testele de gripă acasă."


11:32
Anca Neacșu s-a demachiat în direct

Anca Neacșu: "Îmi dau tot machiajul jos, mai puțin genele."


19:41
Sore, vacanță la munte și o surpriză în direct

Sore: Am fost la munte să o învăț pe fiica mea, Erin, tehnicile snowboard-ului.


12:20
Chef Hadad, cu povești și bunătăți

Chef Hadad, planuri noi pentru acest an: "Mai deschid încă o locație în București, pe 28 aprilie."


15:53
Cum ne recuperăm feminitatea?

"Pentru noi transformarea începe când ne punem pe primul plan"


12:32
Virusul ucigaș din China. Orașe întregi au fost plasate în carantină
BRAT