BREAKING NEWS: Talpan, 'patron' la Steaua?! Anunt de ultima ora

BREAKING NEWS: Talpan, 'patron' la Steaua?! Anunt de ultima ora

Colonelul Mocanu si-a incheiat misiunea la Clubul Sportiv al Armatei. Ministerul Apararii scoate la concurs functia de comandant.

Juristul Talpan isi poate vedea visul cu ochii. Postul de comandant va fi scos la concurs si Talpan se poate inscrie pentru a fi sef al clubului! Pana la finalizarea procedurii de selectie, de CSA se va ocupa colonelul Cristian Cirlan.

"Cu privire la situatia exercitarii functiei de comandant al Clubului Sportiv al Armatei (CSA) „Steaua”, biroul de presă al CSA a fost imputernicit sa faca urmatoarele precizari:

Ca urmare a incetarii detasarii si imputernicirii colonelului Bixi-Pompiliu Mocanu, conducerea Ministerului Apararii Naționale a decis scoaterea la concurs a functiei de comandant (presedinte) al Clubului Sportiv al Armatei (CSA) „Steaua”.

Procedura va fi derulata, conform normelor in vigoare, prin publicarea anuntului de organizare a concursului de selectie in Buletinul Informativ al Armatei, publicatie interna a MApN, cu aparitie lunara.

Pana la finalizarea procedurilor de selectie atributiile functiei de comandant (presedinte) al CSA „Steaua” vor fi asigurate de loctiitorul legal al acestuia, colonelul Cristian Cirlan", anunta CSA Steaua intr-un comunicat.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Proteste față de arestarea lui Navalnîi pe tot teritoriul Rusiei. Peste 2.000 de persoane au fost reținute
BRAT

Modifică setările cookies