Talpan a luat foc dupa declaratiile unui stelist UEFAntastic: "Stimate domn, ia Constitutia si citeste-o!". Juristul CSA vrea si modificarea jocului FIFA 20

Florin Talpan csa steaua FCSB Petre Marin Fotbal intern Talpan a luat foc dupa declaratiile unui stelist UEFAntastic: "Stimate domn, ia Constitutia si citeste-o!". Juristul CSA vrea si modificarea jocului FIFA 20
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Octombrie 2019, 11:24
Data actualizarii: Joi 03 Octombrie 2019, 11:37

Florin Talpan ii transmite lui Petre Marin "sa citeasca Constitutia".

Florin Talpan, juristul CSA, s-a suparat pe Petre Marin, fost jucator UEFAntastic al Stelei. Fostul fundas, acum in varsta de 46 de ani, a spus ca "echipa lui Becali este Steaua".

"Echipa lui Becali este Steaua adevarata. Nu ma intereseaza nicio hotarare judecatoreasca de la Talpan", a spus Petre Marin in urma cu doua zile.

Talpan: "Petre Marin sa citeasca Constitutia"

Florin Talpan a reactionat dupa declaratiile date de Petre Marin. Acesta a vorbit pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

"In primul rand, hotararile judecatoresti nu sunt <<de la Talpan>>, stimate domn. Sincer, mi-ar placea sa fiu judecator, nu ar scapa niciun hot din mana mea. Hotararile judecatoresti sunt pronuntate de instante si sunt obligatorii intre parti, dar sunt opozabile oricarei terte persoane atat timp cat aceasta din urma nu face, in conditiile legii, dovada contrara.

Asa ca ar trebui sa te intereseze, domnule, hotararile obligatorii pronuntate de catre instante inclusiv cea suprema privitor la Steaua Bucuresti. Toti suntem egali in fata legii si a autoritatilor publice, fara privilegii si fara discriminari. Pana una-alta, puneti mana si cititi macar Constitutia Romaniei, ca sa stiti care sunt drepturile si indatoririle dumneavoastra ca cetatean. Nu a aparut nicio alta echipa", a spus Talpan.

"Echipa Steaua nu s-a desfiintat niciodata. Pana a fi fostbalist esti cetatean si ai obligatia de a respecta prevederile constitutionale si hotararile judecatoresti", a mai spus Talpan.

Talpan vrea modificarea FIFA 20

Florin Talpan a luat legatura si cu EA Sports, producatorul jocului FIFA 20. El cere ca FCSB sa nu fie identificata cu istoria Stelei. In joc, la meciurile FCSB-ului, in tribune apar bannere pe care scrie "1948", anul fondarii Stelei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!