VIDEO EXCLUSIV Ana și Jaqueline, iubite la Transylvania Open. Moment superb creat de publicul clujean (LIVE pe Pro Arena și VOYO)

Ana Bogdan Jaqueline Cristian Transylvania Open 2024 Turneu WTA Cluj-Napoca Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 10 Februarie 2024, 20:30
Data actualizarii: Sambata 10 Februarie 2024, 20:49

În direct la Pro Arena și VOYO, Ana Bogdan și Jaqueline Cristian au fost susținute într-un mod special în timpul semifinalei Transylvania Open 2024.  

Timp de 2 ore și 50 de minute, Ana Bogdan și Jaqueline Cristian s-au duelat în semifinalele Transylvania Open 2024 într-unul dintre cele mai pasionante meciuri produse de tenisul românesc în ultimul deceniu.

Bogdan s-a impus cu 6-3, 3-6, 6-4, dar a felicitat-o pe Cristian, la finalul partidei și a apreciat nivelul de joc prestat de ambele sportive ca fiind foarte ridicat. În setul secund, Ana Bogdan a fost condusă cu 5-0 și a evitat la limită o manșă pierdută la zero, revenind până la scorul de 3-5. 

Ana Bogdan și Jaqueline Cristian au jucat cel mai bun meci al tenisului românesc din ultimii ani, în direct la Pro Arena și VOYO

  • Dialog „Ana - Jaqueline” între peluză și tribună, la semifinala românească de la Transylvania Open. 

Desprinsă pe tabelă a fost și Ana Bogdan, în primul set. La scorul de 5-2 în manșa inițială, publicul clujean a venit cu ideea unui schimb de replici între tribună și peluză, o parte a Arenei BT strigând „Jaqueline,” iar cealaltă răspunzând cu „Ana.” 

A fost un mod inedit de a celebra sărbătoarea tenisului românesc, transmisă în direct și în exclusivitate de Pro Arena și VOYO. 


Mingea de meci prin care Ana Bogdan s-a calificat în prima finală la Transylvania Open (LIVE pe Pro Arena și VOYO)

Ana Bogdan - Karolina Pliskova, finala Transylvania Open 2024 (LIVE pe Pro Arena și VOYO duminică, de la 17:30)

Ana Bogdan (31 de ani, 65 WTA) va primi replica fostului număr unu WTA, Karolina Pliskova (31 de ani, 78 WTA), în finala Transylvania Open 2024.

Deși mai bine clasată în ierarhia mondială, jucătoarea din țara noastră a pierdut toate cele trei meciuri directe disputate contra cehoaicei.

Desfășurarea ultimului act competițional al întrecerii WTA 250 de la Cluj-Napoca va fi transmisă în direct și în exclusivitate de Pro Arena și VOYO duminică, 11 februarie, de la ora 17:30. 


Halep, Ruse și Bogdan: a treia jucătoare din România care ajunge în finala Transylvania Open

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!