EXCLUSIV | "Ne gandim la mama lui Cortacero!" Derapaj HALUCINANT in DIRECT al unui reprezentant DDB! Atac si la Serdean

Un reprezentant al proiectului DDB a facut o serie de declaratii socante legate de Pablo Cortacero. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Noiembrie 2020, 14:44
Data actualizarii: Miercuri 25 Noiembrie 2020, 14:45

Situatia tensionata de la Dinamo se rasfrange si asupra fanilor. Lipsa de seriozitate a investitorilor spanioli ii enerveaza la culme pe suporterii investitori din DDB, iar asta a dus la un derapaj incredibil in direct. 

Contactat telefonic in cadrul emisiunii 'Ora exacta in sport', reprezentantul DDB, Alexandru Conovaru a avut un derapaj socant la adresa spaniolului.

"Vrem sa motivam jucatorii, sa stie ca noi suntem acolo in continuare, chiar daca ai lor, aici vorbesc de spanioli, i-au pacalit. I-au pacalit rau de tot. Mi-e jena de rusinea lui, a acestui Cortacero. 

Toate gandurile noastre care se indreapta catre parintii lui, mama lui. Nu o ducem in zona aceea, am zis-o voalat. Cand ajungi la o limita, ajungi sa scapi anumite chestii si sa iti doresti lucruri", a spus Alex Conovaru la PRO X.

"Hai sa nu ducem discutia in directia aia", l-a intrerupt moderatoarea emisiunii, Ioana Cosma. 

Totodata, Conovaru nu l-a uitat nici pe presedintele Dorin Serdean, care a aparut la ultimul meci cu masca DDB pe fata. 

"Nu inteleg cum domnul Serdean isi permite sa vina cu masca DDB pe figura si sa zica faptul ca el vorbeste cu suporterii. Isi bate joc de noi si nu se comporta ca un sahist adevarat. Are toti pionii, dar ataca doar cu nebunii", a adaugat reprezentantul DDB. 

Modifică setările cookies