VIDEO EXCLUSIV Membru DDB, despre cazul Sorescu: „Este un gest pe care-l descalific. Să facă un șpriț la Săftica, să se împrietenească!”

Înfrângerea de la Mioveni, 1-2, i-a înfuriat pe suporterii lui Dinamo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 12:10
Data actualizarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 13:59

În etapa cu numărul 20 din Liga 1, Dinamo a pierdut dramatic cu CS Mioveni, 1-2, după ce a condus până în minutele de prelungire. Însă, reușitele lui Sanoh și Rusu, din timpul adițional, i-au făcut pe elevii lui Mircea Rednic să plece fără niciun punct de la Mioveni. 

La finalul partidei, suporterii lui Dinamo au fost furioși pentru modul în care jucătorii au tratat ultimele minute și nu au mai putut răbda. Le-au dat tricourile jos fotbaliștilor, pe motiv că nu merită să îmbrace culorile alb-roșii, și au urmărit autocarul pe autostradă pentru a-i băga în ședintă pe băieții lui Mircea Rednic. 

  • EXCLUSIV | Iuliu Mureșan a dezvăluit suma minimă pentru care l-ar lăsa pe Sorescu să plece

Însă, Alexandru Conovaru, actor de profesie și membru DDB, condamnă gestul ultrașilor de la sfârșitul meciului cu CS Mioveni. De asemenea, suporterul-acționar semnalează că jucătorii nu-și vor reveni cu acest comportament.

Conovaru: „Prea ne legăm pe echipa rivală”

„Dacă vrem să interpretăm așa, se poate interpreta. Este o reacție la nervi a unor suporteri. A fost o reacție de suporteri totală. 

Este un gest pe care și eu îl descalific, nu este un gest al DDB-ului, este un gest al suporterului dinamovist universal. Au fost și unele scandări din partea galeriei pe care eu nu le aprob. 

Nu e prima oară, s-a întâmplat și pe vremea lui Borcea. Totuși, această starea a suporterului prins în febra rezultatului, poati fi oriunde pe lumea asta. 

Mi se pare o prostie fără seamă să faci așa ceva. Te duci, să urmărești, ăia să lase capul jos. Aici, multă lume nu înțelege, nu cu frică se rezolvă lucruri. Trebuie lucrat la creierul și buzunarele lor (n.r. - ale jucătorilor). 

Eu nu sunt de acord că au scos tricoul lui Sorescu. Sunt numai doctori docenți în galerie? Cei care vorbim la televizor, de asta vorbim. După meciul trecut nu eram morți, dar nici înviați, acum suntem mai rău. 

Poate ar trebui să se împrietenească, să bea ceva într-o seară, să facă un șpriț la Săftica. Cu străinii care vor mai veni, presupun că străini vor veni, să facă cumva să se împrietenească. 

Am văzut ieri un festival al neputinței, nici măcăr nu poți spune ghinion. Ne arde prea mult de alții, de asta s-a prelungit și meciul din cauza unor scandări rasiste. 

Mi se pare că prea ne legăm de echipa rivală, poate ar trebui să strigăm 'Dinamo, Dinmao!'. Înțeleg, sunt rivalii noștri, dar parcă e prea mult”, a declarat Alexandru Conovaru la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe penultimul loc în Liga 1, având 12 puncte după 20 de etape, cu un punct mai mult decat Academica Clinceni. 

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!