Dinamo va avea STADION NOU! "Au dat asigurari ca lucrarile vor porni la inceputul lui 2021!" Intalnire surpriza intre fanii DDB si reprezentanti ai Guvernului

Dinamo Superliga BREAKING NEWS | Dinamo va avea STADION NOU! "Au dat asigurari ca lucrarile vor porni la inceputul lui 2021!" Intalnire surpriza intre fanii DDB si reprezentanti ai Guvernului
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Octombrie 2020, 13:03
Data actualizarii: Joi 01 Octombrie 2020, 16:38

Toata suflarea dinamovista este in culmea fericirii dupa ultima intalnire dintre fanii DDB si reprezentanti ai Guvernului Romaniei.

Suporterii actionari ai clubului Dinamo au fost invitati in urma cu cateva zile la Palatul Victoria, unde s-au intalnit cu premierul Ludovic Orban si cu ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe.

Subiectul de discutie a fost construirea noului stadion al lui Dinamo si 'cainii' au primit vesti foarte bune.

Atat Guvernul Romaniei, cat si Compania Nationala de Investitii si-au aratat sustinerea pentru proiectul noului stadion al clubului din Stefan cel Mare.

Potrivit Gazetei, reprezentantii Guvernului 'au dat asigurari ca lucrarile pentru noul stadion Dinamo vor demara la inceputul anului viitor'.

Dinamo pe Arcul de Triumf?

 

Pana sa isi vada visul implinit, 'cainii' sunt in cautarea unei noi arene pentru a-si disputa meciurile de pe teren propriu.

Oficialii clubului au in acest moment de ales intre stadionul Arcul de Triumf, unde FCSB a depus deja o cerere oficiala pentru a juca, si Arena Nationala, unde cainii si-au mai dorit sa joace:

"Este o optiune, imi place acel stadion, este un stadion foarte frumos. Poate este un pic mic, dar in acest moment evaluam si asteptam sa vedem noul stadion pe care vom juca.

 

Nu vom arunca cu banii pe fereastra, vrem sa facem treaba buna, sa incepem de jos si sa facem o echipa buna", a spus Pablo Cortacero, intr-un interviu exclusiv pentru PRO TV si SPORT.RO. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!