EXCLUSIV | Un fost dinamovist apeleaza la Negoita pentru salvarea lui Dinamo: "Cineva vrea sa ingroape aceasta echipa! Singurul care poate sa faca ceva este Negoita. Ii cer public asta!"

Fostul international Ciprian Marica a vorbit la Ora Exacta in Sport despre situatia prin care trece fosta sa echipa, Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Ianuarie 2021, 12:14
Data actualizarii: Vineri 22 Ianuarie 2021, 12:27

Fostul atacant a fost in discutii cu Pablo Cortacero pentru inchirierea unor birouri, insa in cele din urma afacerea nu s-a concretizat.

Marica a dezvaluit ca exista anumiti oameni de afaceri care ar dori sa investeasca la Dinamo, dar ca nu li s-ar permite acest lucru.

De asemenea, fostul atacant al nationalei Romaniei a spus ca Ionut Negoita ar putea fi omul-cheie in rezolvarea problemelor de la Dinamo si i-a cerut omului de afaceri sa se implice in acest sens.

"Am avut o discutie cu Cortacero dupa sarbatori. De atunci nu mai stiu absolut nimic, au disparut pur si simplu. Ce este de apreciat este sacrificiul si implicarea suporterilor care nu lasa aceasta echipa sa moara. Suporterii sunt singurii care se opun. Nu pot sa imi imaginez Dinamo plecand din Liga 4, desi ar putea fi mai sanatos asa. 

Mi se pare ca cineva parca vrea sa ingroape aceasta echipa. Singurul om care ar putea sa schimbe situatia de acolo este Ionut Negoita. El stie exact ce intelegere a facut cu spaniolii, iar el nu ajuta cu nimic, nu face nimic.

Stiu oameni care ar vrea sa investeasca la Dinamo, sa vina alaturi de suporteri, dar nu sunt lasati. Ii cer public domnului Negoita sa faca ceva pentru ca stiu ca poate!", a spus Marica la PRO X.

De asemenea, Ciprian Marica a dezvaluit ca o parte din suporterii lui Dinamo se aflau in relatii foarte bune cu conducatorii spanioli ai clubului pe vremea cand acestia erau in Romania.

"Stiu din surse sigure ca anumiti fani ai lui Dinamo au luat masa cu conducatorii spanioli atunci cand erau in tara. De asemenea, o anumita parte a fanilor a ramas alaturi de Ionut Negoita. Nici din partea DDB-ului nu vedem un om de fotbal care sa iasa si sa spuna lucrurilor pe nume", a spus Marica.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies