Deplasare in conditii de lux pentru Dinamo! Gestul impresionant al suporterilor-actionari inaintea meciului cu FC Botosani 

Dinamo FC Botosani Liga 1 suporteri ddb Superliga Deplasare in conditii de lux pentru Dinamo! Gestul impresionant al suporterilor-actionari inaintea meciului cu FC Botosani
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Ianuarie 2021, 11:03
Data actualizarii: Vineri 22 Ianuarie 2021, 11:04
Dinamo va juca duminica, de la ora 20:00, pe terenul celor de la FC Botosani. 

In ciuda problemelor financiare de la club, dinamovistii vor face deplasarea inca de astazi in Moldova, urmand a beneficia de cele mai bune conditii. Asta, datorita suporterilor-actionari din Stefan cel Mare, care au strans o noua suma importanta de bani prin programul DDB. 

Fanii au anuntat pe pagina lor de Facebook unde va fi cazata echipa si ora la care vor ajunge la Iasi, indemnandu-i pe suporterii din zona sa mearga si sa le arate jucatorilor ca sunt alaturi de echipa. 

PENTRU TOȚI SUPORTERII DIN NORDUL MOLDOVEI Haideți să le arătăm băieților că suntem alături de ei! Echipa va pleca...

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Vineri, 22 ianuarie 2021

Suporterii-actionari de la Dinamo au trimis peste 800.000 de euro in conturile clubului pana acum, ei continuand sa vanda bilete virtuale pentru a strange fonduri pentru echipa. 

Meciul dintre FC Botosani si Dinamo este programat duminica, de la ora 20:00, si va fi transmis in format LIVE TEXT pe www.sport.ro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!