"Elefanți pe gheață!" A venit replica pentru Dan Petrescu 

CFR - FCSB cfr Dan Petrescu elefanti pe gheata Robert Nita Superliga
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 06 Februarie 2023, 14:55
Data actualizarii: Luni 06 Februarie 2023, 15:04

Dan Petrescu a surprins la finalul partidei CFR - FCSB 0-1, din etapa a 24-a a Superligii. 

FCSB a înscris unicul gol prin Malcom Edjouma, pe finalul meciului care a fost întârziat după ce a picat nocturna. Partida a fost una în care au impresionat cei doi portari, Simone Scuffet, respectiv Ștefan Târnovanu. 

După ce Dan Petrescu a susținut la finat că rezultatul trebuia să fie remiză, Robert Niță, fost fotbalist la Rapid, i-a dat replica antrenorului în vârstă de 55 de ani. 

Robert Niță a scos în evidență faptul că jucătorii campioanei au fost imobili și i-a numit "elefanți pe gheață".

„Nu sunt de acord cu Dan Petrescu, care spune că era echitabil un egal. Nu, nu era deloc echitabil. Prima repriză e clar CFR-ului. Începem de la atitudine.

Eu nu am văzut CFR dominată acasă așa cum o domină aseară FCSB. Jucători pe care nu îi vedem foarte des să fie agresivi, fac destule faulturi ieri.

Trebuie să existe un echilibru între jucătorii masivi și jucătorii în genul lui Krasniqi sau jucători care se pot adapta cu centrul de greutate jos, iuți, cu tehnică bună în regim de viteză ceea ce FCSB are, că nu degeaba se plătesc o grămadă de bani pe jucători tineri, dar care au calitate.

Au părut ca niște elefanți pe gheață cfriștii. Lenți, previzibil. Mă surprinde, că tot vorbim de Scuffet. Parcă degaja cu mingea medicinală.

Să nu poți tu un portar atât lăudat și cu evoluție bune asară, în momentul când nu ieșeau cu construcție  din apărare, nicio degajare n-a dat-o degajare mai mult de cinci metri în terenul advers”, a declarat Robert Niță, potrivit Fanatik. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!