FCSB - CFR Cluj cfr FCSB Gabi Balint Superliga Superliga

Gabi Balint știe ce nu a mers la CFR în primele 45 de minute cu FCSB

FCSB - CFR Cluj, LIVE TEXT - AICI.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 August 2023, 22:48
Data actualizarii: Duminica 06 August 2023, 22:47

Meciul dintre cele două cluburi se va desfășura pe stadionul „Steaua” din Ghencea, asta după ce FCSB a reușit să închirieze arena după un lung șir de negocieri cu reprezentanții Clubului Sportiv al Armatei.

Gabi Balint știe ce nu a mers la CFR în primele 45 de minute cu FCSB

La capătul primelor 45 de minute, în direct la televiziunea DigiSport, Gabi Balint ap recizat faptul că CFR Cluj nu a pasat îndeajuns de mult în prima parte a meciului. Fostul internațional român a evidențiat și jocul mai bun al FCSB-ului.

„Ce nu face CFR... Nu reușește să combine puțin. Parcă au intrat în jocul ăla cu Dan Petrescu cu linie lungă. FCSB, cât a jucat și jucătorii au mișcat... S-a văzut”, a spus Gabi Balint.


Echipele de start

  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic - Olaru, Șut, Djokovic - Cordea, Popescu, Coman 
  • CFR Cluj: Sava - Manea, Kresic, Ajeti, Morgan, Camora - Muhar, Tachtsidis, Cvek - Yeboah, Bîrligea

FCSB - CFR Cluj, înainte de meciul direct

Privind strict continuitatea sportivă, cele două s-au mai întâlnit de 70 de ori în principala competiţie internă, de 26 de ori s-au impus bucureştenii, de 19 ori au câştigat clujenii, iar alte 25 de partide s-au terminat la egalitate, scrie LPF.

Pe 15 decembrie 2022, FCSB - CFR 0-1 a fost singurul succes reuşit de ardeleni în precedentele șapte dueluri pe prima scenă, în rest au fost patru victorii ale FCSB (inclusiv ultima dispută directă, cea din 14 mai 2023, FCSB - CFR 1-0) şi două rezultate de egalitate.

Pentru tehnicianul italian Andrea Mandorlini, partida din această rundă va fi a doua pe care o va disputa împotriva grupării bucureştene, precedenta având loc pe 28 februarie 2010, CFR Cluj - FCSB 1-1.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!