VIDEO EXCLUSIV "E singura echipă care joacă fotbal!" Iftime e exigent și nu le dă note de trecere "granzilor" din Liga 1

Invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, la PRO X, Valeriu Iftime a vorbit despre arbitrajul lui Horațiu Feșnic și despre echipa cu cel mai frumos joc din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Septembrie 2021, 11:40
Data actualizarii: Luni 27 Septembrie 2021, 12:57

FC Botoșani și FCU Craiova s-au întâlnit duminică în etapa a zecea a Ligii 1. Cele două echipe au remizat, 1-1, moldovenii reușind să egaleze în minutul 90, când Dawa l-a învins pe Popa cu o lovitură de cap. 

Valeriu Iftime nu e impresionat de FCSB și CFR

Însă, la finalul partidei, Valeriu Iftime l-a acuzat pe Horațiu Feșnic pentru că nu a văzut un penalty la duelul dintre Diallo și Mihai Roman. Totodată, patronului Botoșaniului îi reproșează lui Adrian Mutu modul în care s-a apărat, după ce a deschis scorul, refuzând să joace fotbal.  

Faptul că nu avem VAR este prima problemă. E o greșeală și o ambiție!

Nu poți să nu vezi acest fault. E atât de evident, nimeni nu vrea să ia nicio măsură. Sunt multe lucruri mediocre în fotbal.

Singura echipă cu care vom mai juca fotbal este Farul. E singura echipă care face fotbal. Nu se poate să te aperi cu opt fundași, hai să jucăm fotbal! Fotbalul românesc este într-o groapă care merge în jos”, a declarat Valeriu Iftime la Ora Exactă în Sport, la PRO X

În urma acestui rezultat, FC Botoșani ocupă locul secund în Liga 1, cu 21 de puncte acumulate după 10 etape, la 6 puncte în spatele liderului CFR Cluj. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies