FC Botosani FCU Craiova Valeriu Iftimie Superliga

Valeriu Iftime a răbufnit după FC Botoșani - FCU Craiova 1-1: ”E un nimeni!"

FC Botoșani și FCU Craiova au remizat după un meci plin de surprize.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 27 Septembrie 2021, 08:15
Data actualizarii: Luni 27 Septembrie 2021, 08:16

Patronul echipei ce ocupă locul doi în campionat a fost supărat că echipa lui nu a beneficiat de o lovitură de la 11 metri în minutul 72, când Mihai Roman a fost lovit cu piciorul în cap de un adversar.

Finanțatorul singurei echipe moldave din Liga 1 crede că echipa lui a dominat duelul de la început până la sfârșit și merita ceva mai mult din acest meci.

„O echipă nu a făcut nimic un meci întreg. Să nu încerci tu să joci deloc fotbal... Îmi pare rău pentru Adi Mutu, dar nu au avut nicio ocazie de gol, în afară de şutul ăla excepțional. 

E complet nedrept, norocul nostru că am egalat. Dacă luam și bătaie, chiar era ruşinea ruşinilor. Feşnic atât poate! Atât poate, atât face. E şi încrezut. La faza aia poate trebuia să îi spună și tușierul că a fost penalty. Acum nu mai contează. 

Eu când îi văd pe Feşnic şi pe cei din categoria lui, văd o întâmplare. Fotbalul nu e făcut pentru ei, ci pentru cei care stiu să facă fotbal. Feşnic e un nimeni în arbitraj, care face şi el ce poate.

Până nu vine VAR e greu de comentat şi nu are rost. Tuşierul trebuia să spună ceva. Poate el nu a văzut. Un arbitraj prostesc, atât a văzut la faza aia”, a spus Valeriu Iftime, potrivit TelekomSport

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies