VIDEO EXCLUSIV ”Dacă-l dăm, aproape că mă las de fotbal!”. Iftime, ”fermecat” de Hervin Ongenda

Hervin Ongenda (26 de ani) a refuzat FCSB și țintește un transfer în străinătate, pe un salariu mult mai mare decât ceea ce poate primi în România. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Septembrie 2021, 12:09
Data actualizarii: Luni 20 Septembrie 2021, 12:12

Francezul joacă în continuare la FC Botoșani și îl impresionează cu fiecare ocazie pe patronul clubului, Valeriu Iftime, care spune, mai în glumă, mai în serios, că e gata să se retragă din fotbal dacă Ongenda va pleca de la echipa sa.

Iftime, impresionat de Ongenda

 

„Îmi place enorm când e mingea la Ongenda! Enorm de mult! Dacă-mi place ceva în fotbalul ăsta, îmi place Ongenda. În rest, sincer, nu am avut multe plăceri. I-am spus lui Marius că, dacă-l dăm pe Ongenda, cred că mă duc și eu. 

Aproape că mă las de fotbal fără el. E prea artist pentru mine, mi se pare extraordinar de frumos tot ceea ce face el. El cred că e pe calea bună, nu știu dacă o să mai iau vreun ban pentru transferul lui”, a spus Iftime, la Ora Exactă în Sport.

Ongenda a ajuns prima oară la FC Botoșani în 2018, de la Real Murcia. La începutul anului 2020, moldovenii s-au ales cu 500.000 de euro de pe urma transferului său la Chievo Verona, iar în septembrie s-a întors, gratis, la Botoșani.

Acesta mai are contract cu actuala sa echipă până în 2022 și este evaluat de site-urile de specialitate la 500.000 de euro.

Modifică setările cookies