VIDEO EXCLUSIV "Botoșani are luptători de la Olimpiadă!" Acum a venit și replica lui Valeriu Iftime pentru Gabi Torje

Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoșani, i-a răspuns lui Gabi Torje după afirmațiile liderului dinamoviștilor. Dinamo - FC Botoșani, meci din etapa a noua a Ligii 1, s-a încheiat duminică seara cu victoria oaspeților, scor 2-1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Septembrie 2021, 12:19
Data actualizarii: Luni 20 Septembrie 2021, 12:42

La finalul partidei din Ștefan cel Mare, Gabi Torje, liderul din teren al formației roș-albe, a răbufnit la adresa celor din Botoșani, comunicând că au jucat și foarte dur, dar și că au uitat ce e respectul pentru o grupare de calibrul lui Dinamo. 

”Am auzit ce a spus un jucător de al lor înainte de meci. Patache nu trebuie să uite că Dinamo este o emblemă a sportului românesc, în timp ce Botoșaniul are doar unii din arte marțiale și luptători pe la Olimpiadă.

  • Valeriu Iftime

FC Botoșani nu a câștigat niciun titlu, ei trebuie să se mai gândească înainte să vorbească de Dinamo”, a declarat Gabi Torje, la finalul partidei Dinamo - FC Botoșani 1-2. 

Iftime, despre reacția lui Torje

Într-o intervenție telefonică la Pro X, luni dimineața, Valeriu Iftime, omul de afaceri din fruntea ocupantei locului secund în Liga 1, a pus afirmația lui Torje pe seama stării de nervozitate. 

"Era nervos, a vorbit frumos într-un fel, nu am să îi reproșez ceva. A făcut mult acolo, a încercat, a jucat.

Nu suntem un club de fotbal care a adunat trofee, trebuie să fim cu mai mult bun simț când vorbim despre Dinamo ca și fotbal, ca istorie. Ca și fotbal actual e mai greu de lăudat", a replicat Valeriu Iftime, luni dimineața, la Ora Exactă în Sport de la Pro X. 

FC Botoşani a marcat de două ori în primele 20 de minute, prin francezul Hervin Ongenda (13) şi congolezul Herve Kage (19 - penalty). Dinamo a redus din diferenţă pe final, prin Gabriel Torje (85 - penalty), după un fault comis de camerunezul Joyskim Dawa asupra atacantului nord-macedonean Mirko Ivanovski.

Modifică setările cookies