Ionel Danciulescu danciulescu DDB Dinamo Liga 1 Superliga

"E nevoie de un om care sa miste putin lucrurile!" Danciulescu, categoric in privinta situatiei de la Dinamo

Incertitudinea planeaza in continuare la "caini", chiar si dupa venirea lui Dusan Uhrin JR.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Aprilie 2021, 16:17
Data actualizarii: Joi 15 Aprilie 2021, 16:21

Problemele la nivel financiar sunt departe de a fi rezolvate, insa pentru dinamovisti cele mai importante sunt cele mai nivel administrativ si sportiv, cel putin asa crede Danciulescu, fost oficial al echipei din Stefan cel Mare. "Corbul" se bucura sa-l vada pe Dusan Uhrin inapoi la Dinamo, dar se asteapta ca fanii din programul DDB sa convinga si un presedinte sa preia carma clubului:

"Uhrin e un antrenor care se face foarte bine inteles de catre jucatori. Era nevoie de un asemenea tip in vestiar, pentru a face ordine. Lucrurile nu functionau asa bine acolo, Dusan stie sa gestioneze astfel de situatii. O problema a lui Dinamo in acest moment este ca ar trebui sa existe o liniste pe partea administrativa. Sa existe un om care sa ia majoritatea deciziilor. Ma refer la un presedinte, care sa gestioneze situatia actuala a clubului.

  • E nevoie de un om care sa miste putin lucrurile! Danciulescu, categoric in privinta situatiei de la Dinamo

Un om care a mai trait in fenomen, sa miste putin lucrurile din punct de vedere adminsitrativ. Lotul nu arata ca un lot de retrogradare. Nu este un lot consistent, dar jucatorii sunt destul de buni. Dinamo trebuie sa inceapa sa adune puncte, sunt la un punct de ultimul loc", a spus Danciulescu conform Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!