Dinamo Dorin Serdean program ddb steliano filip Superliga

Dovada EXPLOZIVA ca Serdean si-a platit salariul din banii suporterilor! Ce suma a putut sa retraga presedintele lui Dinamo si cum era sa arunce in aer transferul lui Steliano Filip

Dorin Serdean a fost demis din functia pe care o ocupa la Dinamo de catre suporterii din programul DDB.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Ianuarie 2021, 14:32
Data actualizarii: Marti 26 Ianuarie 2021, 14:39

Presedintele executiv al clubului din Soseaua Stefan cel Mare a fost acuzat de suporterii dinamovisti ca a retras o suma de bani din conturile clubului pentru a-si plati lui si avocatului sau un salariu.

Aceasta actiune a lui Serdean s-a produs in conditiile in care fotbalistii si ceilalti angajati ai clubului nu au primit niciun ban chiar si de 5 luni.

Potrivit ProSport, Dorin Serdean si-a achitat astfel salariul pe luna octombrie in valoare de 9.7111 lei, din banii pe care fanii trebuiau sa ii dea lui Steliano Filip pentru a semna cu Dinamo.

Sursa foto: ProSport

In cele din urma insa, membrii DDB au reusit sa faca rost de alti bani si astfel transferul lui Filip nu a picat in ultima clipa.

De asemenea, sursa citata informeaza ca, pe langa salariul sau, Serdean i-a mai platit si avocatului sau, tot din banii programului DDB, o suma in valoare de 17.380 lei si alta de 14.500 lei.

Sansa clubului Dinamo a fost ca avocatul respectiv, George Bucur, este dinamovist si nu a acceptat acei bani cand a aflat de unde provin si pentru ce sunt destinati.

"Nu am stiut ca banii acestia sunt din bugetul DDB, vreau sa va returnez intreaga suma! Sunt dinamovist, nu accept sa fiu platit din alocatiile copiilor si pensiile batranilor dinamovisti care fac sacrificii pentru acest club", a declarat George Bucur pentru ProSport.

Modifică setările cookies