Dinamo tipa inainte de derby-ul cu FCSB: "Suntem cea mai dezavantajata echipa! Jucam impotriva tuturor!" "Cainii", fara un om de baza la Eternul Derby

Dinamo tipa inainte de derby-ul cu FCSB: "Suntem cea mai dezavantajata echipa! Jucam impotriva tuturor!" "Cainii", fara un om de baza la Eternul Derby

Dinamo - Voluntari 2-1 | TOATE FAZELE SUNT AICI!

Dinamo a castigat meciul cu Voluntari si se pregateste pentru marele derby din etapa viitoare contra FCSB. Uhrin nu-l va avea la dispozitie pe Sorescu, jucator eliminat in meciul cu echipa lui Bergodi.

Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, acuza nu doar eliminarea lui Sorescu, ci si penalty-ul primit de Voluntari. Piscitelli a reusit sa apere lovitura de la 11 metri, insa dinamovistii sustin ca sunt dezavantajati constant de arbitri.

"Am luat 3 puncte extrem de importante, care ne apropie de obiectiv si care ne ajuta sa pregatim in liniste derby-ul cu FCSB. A fost un meci greu, contra unei echipe care e pe ultimul loc din cauza unei conjuncturi. O sa vedeti ca Voluntari se va ridica din subsolul clasamentului. Azi mi-a placut echipa noastra, nu a cedat, chiar daca spre sfarsit a suferit.

Sorescu a fost eliminat usor, iar penalty-ul dictat pentru Voluntari nu a fost! A fost simulare la penalty-ul lor, nu trebuie sa fii mare specialist sa-ti dai seama de asta. Nu avem ce sa facem, trebuie sa jucam impotriva tuturor. De la inceputul campionatului, suntem cea mai dezavantajata echipa!", a declarat Florin Prunea pentru GazetaSporturilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Care este viteza medie a unui tren în România, în anul 2021. "Îl pot întrece cu bicicleta"
BRAT
Modifică setările cookies