Scene incredibile inainte de Dinamo - Voluntari! "Esti nimeni! Iti rup capul!" Stewarzii au sarit sa-l bata pe observatorul de meci

Scene incredibile inainte de Dinamo - Voluntari! "Esti nimeni! Iti rup capul!" Stewarzii au sarit sa-l bata pe observatorul de meci

Scene greu de imaginat au avut loc vineri seara inainte de meciul Dinamo - FC Voluntari. 

Observatorul meciului a intrat cu greu pe stadion dupa ce doi stewarzi l-au injurat si nu au vrut sa il lase sa participe la meci, scrie Telekom Sport. 

Ion Catoi era la volanul masinii si a fost oprit de stewarzi. Chiar daca oficialul a aratat documentele necesare, paznicii au continuat sa ii vorbeasca urat. 

Iata mai jos dialogul incredibil:

- Ba, unde intri asa? Cine p*** mea esti tu sa vii cu masina aici?

- Buna seara. Sunt observatorul meciului. Uite delegatia. Si tinuta e oficiala.

- Esti nimeni. Arata o legitimatie! Crezi ca daca ai cravata poti sa intri?

- Bine, atunci nu intru, daca nu vrei. Tu mirosi a alcool! Esti in dispozitivul de paza?

Stewardul a continuat sa ii adreseze cuvinte injurioase observatorului. Potrivit sursei citate, in apropierea stewardului erau cativa jandarmi care nu au intervenit. A fost nevoie de aparitia unuia dintre superiorii paznicului pentru ca oficialul sa intre la meci. 

"Lasa-l, ba, in pace, ca e observatorul meciului, ai innebunit?!", i-a spus superiorul. Totusi, Stewardul a continuat cu amenintarile: "Ba, iti rup capul cand te prind! Iti arat cine sunt eu!"

FOTO: Telekom Sport

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ciclonul din Marea Neagră aduce inundații în România. În Galați, oamenii au ieșit cu barca pe străzi
BRAT
Modifică setările cookies