Dica il contrazice pe Mihai Teja! Declaratia fostului antrenor de la FCSB! "Ma strigi mister, dar ma injuri pe la spate"

Dica il contrazice pe Mihai Teja! Declaratia fostului antrenor de la FCSB! "Ma strigi mister, dar ma injuri pe la spate"

Nicolae Dica a vorbit despre situatia noului antrenor de la FCSB.

Dica a parasit-o pe FCSB la finalul anului 2018, iar Gigi Becali l-a adus in locul sau pe Mihai Teja. Fostul antrenor de la Gaz Metan Medias are de gand sa se impuna in fata vestiarului vicecampioanei si le-a interzis jucatorilor sa il strige pe nume.

"Dansul ne-a spus ca nu-si doreste sa ii spunem Mihai si ca putem sa-i spunem, la alegere, Mister, Profe, Profesore. A vrut doar sa nu-i spunem pe nume", a declarat Dragos Nedelcu intr-o conferinta de presa.

Nicolae Dica a comentat decizia actualului antrenor de la FCSB, spunand ca o astfel de adresare nu aduce neaparat respectul din partea jucatorilor. Dica a fost criticat de oamenii de fotbal pentru ca le permitea elevilor sai sa il strige cu diminutivul Nick.

"Cand ma uit si vad asemenea comentarii...Eu l-am avut pe Olaroiu si ii spuneam Oli. L-am avut pe Gica si ii spuneam Gica. L-am avut pe Walter Zenga si il strigam Walter. Am avut vreo problema? N-am avut nicio problema. Nu inteleg de ce se comenteaza pe aceasta tema. De cand am venit la Steaua, toti au comentat pe aceasta tema. Eu am dat cateva exemple, dar sunt mult mai multe. Asa prefer eu. Daca ma strigi Mister si pe la spate ma injuri, asta nu inseamna ca ma respecti", a spus Nicolae Dica pentru Telekom Sport.VIDEO PROTVPLUS.RO

Laura Popa - MasterChef 2019

Laura, specialistă în domeniul finanțelor, vrea să demonstreze că este demnă de acest show și i-a îndulcit pe chef Hadad, Chelaru și Tudoran. "Doamne ajută de bărbatul care reușește să mă suporte"


06:51
Sergiu Nap si Oana Chele - MasterChef 2019

O stilistă și un scenograf au venit să facă artă în bucătăria MasterChef


03:00
Ramona Bumbac - MasterChef 2019

Ea este Ramona, are 40 de ani și a venit cu un preparat care i-a făcut pe chefi să se contrazică: "Mie mi se pare că femeia a ieșit din zona de confort..."


07:45
Andrei Popa - MasterChef 2019

Andrei Popa, ”Hipster Jesus”, a pregătit o farfurie care i-a dat pe spate pe cei trei jurați


06:43
. Denisa Chirilă - MasterChef 2019

Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”


06:47
Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”

00:29
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Cristi Minculescu și Pacha Man au lansat "Unde inima mea bate", o piesă cu un mesaj special pentru românii plecați în străinătate

03:58
Gospodari Fără Pereche - Fetelor, alegeți-vă jumătatea!

00:30
Gunoiul imobiliar ”înghite” România. Construcțiile noi au poluat hectare întregi de teren
BRAT