Dezvaluirile lui Reghe din perioada FCSB! Care era implicarea lui Gigi Becali pe banca ros-albastrilor 

Laurentiu Reghecampf FCSB Gigi Becali Superliga Dezvaluirile lui Reghe din perioada FCSB! Care era implicarea lui Gigi Becali pe banca ros-albastrilor
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Iulie 2020, 20:54
Data actualizarii: Marti 07 Iulie 2020, 20:54

Laurentiu Reghecampf a vorbit despre perioada petrecuta pe banca FCSB. 

Antrenorul care a cucerit 3 trofee alaturi de Steaua a vorbit despre perioada petrecuta pe banca ros-albastrilor. Reghecampf a marturisit care este cheia unei 'relatii de succes' cu patronul, care in prezent se implica in alcatuirea 'primului 11' trimis pe teren. 

Antrenorul lui Al-Wasl a marturisit ca in perioada sa, Gigi Becali nu suna pentru a face schimbari in timpul meciului. 

"Vorbeam 3 ore pe zi cu Gigi! Strategia unui club trebuie sa o faca ala care da banii. Nu avea pe cine sa sune, eu nu folosesc telefoane. Poate suna pe Mache, insa la mine nu ajungea informatia. Eu aveam strategia facuta. 

Eu cred ca nu este greu de lucrat cu el, cred ca este foarte usor sa lucrezi daca stii sa explici ce vrei sa faci si ce iti propui. 

Cel care plateste trebuie sa stie ce face cu banii.

Este un om cu care se poate lucra foarte bine, caruia nu ii place sa piarda. Cand cineva reuseste sa gaseasca o balanta intre felul lui de a fi si rezultate este foarte usor sa ai o relatie buna", a declarat Reghecampf la Gazeta Sporturilor. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!