GALERIE FOTO Derapaj incredibil al suporterilor FCSB la adresa lui Becali! Reacție dură a fanilor după demiterea lui Edi Iordănescu

Gigi Becali edi ioradanescu FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 00:01
Data actualizarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 01:37

Edi Iordănescu și Gigi Becali au ajuns la un acord în privința rezilierii de comun acord a contractului.

Tehnicianul de 43 de ani a luat decizia să se despartă de FCSB, după ce patronul Becali a criticat public echipa, în mod repetat, în ultima perioadă.

Deși avea clauze în contract care îi permiteau să-l „amendeze” pe patron, Edi Iordănescu a considerat că este mai potrivit să se despartă de vicecampioana României.

Suporterii ceruseră încă de ieri ca Gigi Becali să nu renuțe la serviciile lui Edi Iordănescu, iar anunțul despărțirii de antrenorul care a dus-o pe FCSB pe locul doi, cu opt meciuri consecutive fără înfrângere în ultimele etape, nu le-a picat prea bine.

Mulți au ales să-i exprime frustrarea față de decizia lui Becali pe rețelele de socializare, dând „unfollow” paginii de Facebook a FCSB-ului, însă au fost și suporteri care au mers mult mai departe.

Pe gardurile vilei lui Becali, fanii furioși au scris mesaje grobiene la adresa patronului FCSB. Însă nu s-au oprit aici, aceștia au împrăștiat mesaje ofensatoare la adresa latifundiarului din Pipera inclusiv pe gardurile și anexele bazei sportive din Berceni.

Edi Iordănescu, statistică de invidiat pe banca FCSB-ului

FCSB cu Iordănescu pe bancă a avut un parcurs extrem de bun: opt meciuri fără înfrângere și un singur meci pierdut. 

În momentul de față, FCSB ocupă locul doi în clasament, cu 31 de puncte, cu opt mai puține decât CFR Cluj.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!