Este unul dintre cei mai buni antrenori din istoria FCSB-ului, dar este criticat de Becali! Statistica, de partea lui Iordănescu 

Gigi Becali și-a manifestat din nou nemulțumirea de jocul FCSB-ului sub comanda lui Iordănescu Jr.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Noiembrie 2021, 19:57
Data actualizarii: Marti 09 Noiembrie 2021, 20:05

După egalul cu Voluntari, 0-0, Gigi Becali a reacționat și și-a manifestat din nou nemulțumirea față de jocul FCSB-ului sub comanda lui Edi Iordănescu. Patronul vicecampioanei României a mai menționat că nu îi convine ca el să investeacă și altcineva să ia deciziile, acest tratament aplicându-se doar până în vară, când contractul tehnicianului expiră.

Cu toate acestea, antrenorul care a câștigat titlul cu CFR sezoul trecut este apărat de statistică. Conform lui Cătălin Țepelin, Edi Iordănescu este unul dintre cei mai de succes tehnicieni din era lui Gigi Becali. 

Judecat exclusiv pe baza rezultatelor din primele 10 meciuri ale mandatului, Edi Iordănescu este în Top 3 între antrenorii din întreaga istorie a clubului. În cei 20 de ani de FCSB au fost 22 de antrenori care au prins măcar 10 meciuri. 

Iar peste Edi, care a băgat în portbagaj 7 victorii, 2 egaluri și o înfrângere, au fost numai Protasov (+3,4% puncte), Reghecampf și Gâlcă (ambii +6,7% puncte). La mustață, adică” sunt mențiunile jurnalistului. 

De asemenea, Cătălin Țepelin a mai oferit o informație care nu susține spusele lui Gigi Becali. Edi Iordănescu a bifat 8 victorii consecutive, 7 în campionat și una în Cupa României, fiind depășit doar de Cosmin Olăroiu și Marius Lăcătuș.

Dacă luăm la mână seriile lungi de victorii, juniorul Generalului e depășit doar de Olăroiu și de Lăcătuș, de la isprăvile cărora au trecut 15 ani”, sunt spusele jurnalistului. 

În cele 11 meciuri pe care în calitate de principal la FCSB, Iordănescu Jr. a înregistrat 8 victorii, două remize și o înfrângere. 

Clasamentul Ligii 1

Gigi Becali: „Voi toți sunteți nebuni, nu eu!”

Nu am nicio ședință cu Edi Iordănescu, nici nu vorbesc cu el. Ce ședință? S-a discutat că vorbim luni să vedem despre ce e vorba.

Mă bate gândul să renunț, tu să dai milioane de euro și vine altul și hotărăște el. Unde ați pomenit? Voi sunteți toți nebuni, nu eu. M-am luat după voi, care sunteți nebuni, m-am făcut și eu nebun ca voi. Nu se mai poate la mine, până în vară, atât. Se încheie contractul, până în vară se poate ca la nebuni, de la vară nu se mai poate, omul care dă banii să și comande sau cine face, să își asume. Să dea banii înapoi din salariu dacă nu își atinge obiectivul. Ăsta e obiectivul”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

CITESTE SI
Modifică setările cookies