OFICIAL | FCSB a anunțat despărțirea de antrenorul Edi Iordănescu

edi iordanescu FCSB Gigi Becali Superliga Edi Iordanescu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 15:04
Data actualizarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 16:23

Gigi Becali și Edi Iordănescu s-au înțeles cu privire la încetarea contractului de colaborare.

UPDATE | FCSB a anunțat despărțirea de antrenorul Edi Iordănescu

„Mulțumim, Edward Iordănescu!

FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Edward Iordănescu pentru încetarea contractului, fără pretenții financiare din partea niciuneia dintre părți.

Echipa noastră a obținut, cu tehnicianul în vârstă de 43 de ani pe bancă, un număr de șapte victorii, două rezultate de egalitate și o înfrângere în Liga 1, precum și calificarea în optimile de finală ale Cupei României.

Clubul nostru îi mulțumește pentru implicarea și efortul depus în conducerea echipei și îi dorește mult succes în continuare!”, au anunțat „roș-albaștrii” prin intermediul paginii oficiale de Facebook.


Edi Iordănescu a fost adus la FCSB a fost adus de Gigi Becali la FCSB în luna august a acestui an. 

Cu toate că antrenorul a stipulat clauze în contract în urma căruia patronul roș-albaștrilor nu are voie să intervină în alcătuirea echipei și să critice jucătorii, se pare că a rezistat la vicecampiona României doar trei luni. 

După ce Becali a declarat în mai multe rânduri că este nemulțumit de jocul echipei sub comanda lui Iordănescu și că nu i se pare corect ca altcineva să decidă pe banii lui, tehnicianul nu a mai suportat și a cerut conducerii să îi fie accesate clauzele din angajament. Iar duminică, fanatik anunță că antenorul a renunțat la suma de 500.000 de euro și a acceptat propunerea lui Becali a încasa salariu pe luna noiembrie și decembrie, respectiv 30.000 de euro. 

Plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB a fost confirmată și de Gigi Becali, care a anunțat că nu se aștepta ca antrenorul să renunțe. 

Edi Iordănescu a condus-o pe FCSB de pe margine în 12 meciuri, reușind să obțină 8 victorii, două egaluri și două înfrângeri, dintre care una la „masa verde”, 0-3, în Cupa României cu FC Voluntari din cauza focarului de COVID-19 din lot. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!