Becali a dezvăluit cine o va conduce pe FCSB în absența lui Edi Iordănescu! Numele surpriză rostit de patron

Gigi Becali edi ioradanescu FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 16:09
Data actualizarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 16:16

Edi Iordănescu a demisionat de la FCSB.

Edi Iordănescu a decis să plece de la FCSB după doar trei luni în care a pregătit gruparea roș-albastră. Antrenorul nu a mai suportat intervențiile publice ale lui Gigi Becali, în care acesta declara că este neumulțumit ce jocul echipei și că nu i se pare normal ca pe banii lui să aibă altcineva puterea de decizie. 

Cu toate că a anunțat că nu pleacă fără clauza de 500.000 de euro, Edi Iordănescu a acceptat propunerea omului de afaceri de a-și rezilia contractul și de a primi doar salariul pe luna noiembrie, respectiv 15.000 de euro.

Astfel, FCSB ajunge va trebui să angajeze al treilea antrenor din acest sezon, după Dinu Todoran și Edi Iordănescu, doar că patronul nu se grăbește și a precizat că Tănase și Keșeru vor fi conduși de Mihai Pintilii, până la numirea unui nou tehnician. 

Pintii va conduce echipa! Avem timp o săptămână să alegem antrenor”, a declarat Gigi Becali pentru telekom sport

Edi Iordănescu a condus-o pe FCSB de pe margine în 12 meciuri, reușind să obțină 8 victorii, două egaluri și două înfrângeri, dintre care una la „masa verde”, 0-3, în Cupa României cu FC Voluntari din cauza focarului de COVID-19 din lot. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!