Leo Badea despre plecarea lui Iordănescu: "Chiar o consideră Gigi Becali pe FCSB că pe o jucărie a dânsului?"

FCSB edi iordanescu editorial leo badea leo badea Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 17:22
Data actualizarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 17:31

Cu un uriaș regret scriu că nu-l înțeleg pe Gigi Becali. Cum să-l forțezi pe Edward Iordănescu să plece în condițiile în care aproape din nimic a făcut rezultate? 

de Leo Badea

Bun, echipa nu se exprimă așa cum își doresc fanii. Nu îndeplinește nici marile standarde pe care le-a impus Gigi Becali. Dar nu ne-a spus domnul Becali, când a fost el mulțumit? Când domnul Protasov picta cu o echipa care era formată formată din tot ce era mai bun pe piață (o piață accesibilă zonei est Europene). Dar să nu uităm că domnul Protasov a dat bir cu fugiții în iarnă. Protasov n-a avut la dispoziție decât șase luni. Și să nu uităm că a ratat calificarea în Liga Campionilor anul acela. Paranteza asta cu Protasov este făcută special pentru steliștii care încă îl regretă pe Protasov. 

Dar n-avem cum să comparăm perioada ucraineanului cu această scurtă, dar foarte avariată perioadă a lui Edi. Cum este posibil ca Gigi să fie nemulțumit de jocul echipei în condițiile în care l-a vândut pe Morutan la prima strigare a lui Terim? Cum să meargă jocul echipei când virusul Covid a făcut prărpăd în lotul steliștilor? Edi Iordănescu nu a avut la dispoziție nici măcar O SINGURĂ ZI tot lotul valid! Cum să lege o relație de joc între ei în condițiile în care nu au făcut practic antrenamente împreună?

M-a sunat un confrate, nu-i dau numele, care mi-a zis în afara faptului că e mihnit și super ofticat pe Gigi Becali, că a devenit fan fără echipa. Întrebarea este... cine vine? Pentru cine l-a mazilit pe Edi? Eu cred că indiferent pe cine aduce în acest moment, FCSB și-a pierdut foarte mulți fani. Poate că TATA PUIU n-a reușit să facă pace între GIGI BECALI și MINISTER pe tema stadionului Steaua. Dar ce vină are EDWARD IORDĂNESCU? Asta n-am să înțeleg niciodată. Chiar o consideră Gigi Becali pe FCSB că pe o jucărie a dânsului? Înțeleg că este afacerea dumnealui. Sunt banii dumnealui, dar echipa este în fapt a fanilor. Asta să nu uite nimeni niciodată. Echipele de fotbal sunt concepute pentu fani și aparțin acestora. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!