Liga 1

Leo Badea despre plecarea lui Iordănescu: "Chiar o consideră Gigi Becali pe FCSB că pe o jucărie a dânsului?"

Cu un uriaș regret scriu că nu-l înțeleg pe Gigi Becali. Cum să-l forțezi pe Edward Iordănescu să plece în condițiile în care aproape din nimic a făcut rezultate? 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 17:22
Data actualizarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 17:31

de Leo Badea

Bun, echipa nu se exprimă așa cum își doresc fanii. Nu îndeplinește nici marile standarde pe care le-a impus Gigi Becali. Dar nu ne-a spus domnul Becali, când a fost el mulțumit? Când domnul Protasov picta cu o echipa care era formată formată din tot ce era mai bun pe piață (o piață accesibilă zonei est Europene). Dar să nu uităm că domnul Protasov a dat bir cu fugiții în iarnă. Protasov n-a avut la dispoziție decât șase luni. Și să nu uităm că a ratat calificarea în Liga Campionilor anul acela. Paranteza asta cu Protasov este făcută special pentru steliștii care încă îl regretă pe Protasov. 

Dar n-avem cum să comparăm perioada ucraineanului cu această scurtă, dar foarte avariată perioadă a lui Edi. Cum este posibil ca Gigi să fie nemulțumit de jocul echipei în condițiile în care l-a vândut pe Morutan la prima strigare a lui Terim? Cum să meargă jocul echipei când virusul Covid a făcut prărpăd în lotul steliștilor? Edi Iordănescu nu a avut la dispoziție nici măcar O SINGURĂ ZI tot lotul valid! Cum să lege o relație de joc între ei în condițiile în care nu au făcut practic antrenamente împreună?

M-a sunat un confrate, nu-i dau numele, care mi-a zis în afara faptului că e mihnit și super ofticat pe Gigi Becali, că a devenit fan fără echipa. Întrebarea este... cine vine? Pentru cine l-a mazilit pe Edi? Eu cred că indiferent pe cine aduce în acest moment, FCSB și-a pierdut foarte mulți fani. Poate că TATA PUIU n-a reușit să facă pace între GIGI BECALI și MINISTER pe tema stadionului Steaua. Dar ce vină are EDWARD IORDĂNESCU? Asta n-am să înțeleg niciodată. Chiar o consideră Gigi Becali pe FCSB că pe o jucărie a dânsului? Înțeleg că este afacerea dumnealui. Sunt banii dumnealui, dar echipa este în fapt a fanilor. Asta să nu uite nimeni niciodată. Echipele de fotbal sunt concepute pentu fani și aparțin acestora. 

Modifică setările cookies