Gigi Becali continuă afacerile cu Ioan Niculae! Patronul FCSB-ului a scos din buzunar 7 milioane de euro

Gigi Becali FCSB Ioan Niculae Fotbal intern Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 11:29
Data actualizarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 11:36

Gigi Becali este protagonistul unei noi investiții. 

Gigi Becali și Ioan Niculae fac afaceri împreună de ani buni. De-a lungul timpului, patronul FCSB-ului a cumpărat nenumărați jucători de la Astra Giurgiu. Însă, de data aceasta, Becali i-a achiziționat hotelul Inter, din stațiunea Venus, pentru 6.8 milioane de euro. 

L-am luat pentru familie mai mult. Nu mă interesează pe mine partea hotelieră, l-am luat pentru că era omul la pușcărie și să nu-i ia altul hotelul.

  • Gigi Becali

Mă gândesc dacă să i-l vând. Dacă mă înțeleg cu el, dacă îmi dă banii și câștig ceva, i-l dau înapoi omului”, a declarat Gigi Becali pentru economica.net

Fostul hotel al lui Niculae este dotat cu 70 de camere. 54 dintre acestea sunt clasificate la 5 stele, în timp ce 16 sunt încadrate la 4 stele. 

Cu toate acestea, Gigi Becali refuză să îi plătească lui Edi Iordănescu clauza de 500.000 de euro pentru a-l demite de la FCSB. Chiar dacă antrenorul a obținut 7 victorii și un egal în ultimele 8 meciuri, omul de afaceri nu este mulțumit de jocul echipei, declarând în repetate rânduri că la clubul roș-albastru accentul se pune pe fotbalul spectacol, ci nu pe rezultate. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!