Becali i-ar fi cerut lui Edi Iordănescu să-și dea demisia! Suporterii se revoltă: „Nu acceptăm alt antrenor. Să vină el”

Gigi Becali edi iordanescu FCSB Gheorghe Mustata Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Noiembrie 2021, 10:37
Data actualizarii: Sambata 13 Noiembrie 2021, 10:42

Gigi Becali (63 de ani) s-a săturat de Edi Iordănescu și vrea să scape cât mai curând de fiul „Generalului”.

Deși FCSB-ul este neînvinsă în campionat de opt etape cu Edi Iordănescu pe bancă și a urcat până pe doi în clasament, Gigi Becali este nemulțumit de faptul că echipa sa nu joacă un fotbal spectaculos, bazat pe pase.

Patronul FCSB-ului s-a săturat să fie ținut la respect de Edi Iordănescu în propriu său club, motiv pentru care i-ar fi cerut antrenorului să-și caute echipă, susține jurnalistul Gabi Safta: „Gigi Becali i-a propus in mod oficial lui Edi Iordanescu incetarea contractului pentru lipsa fotbalului spectacol”, a spus acesta.

Suporterii, de partea lui Edi Iordănescu

Liderul suporterilor FCSB face apel la Gigi Becali să nu-l demită pe Edi Iordănescu și atenționează că în cazul în care acesta va fi demis, suporterii nu mai acceptă alt antrenor și-l invită pe Becali să preia banca tehnică.

„Confirm că Edi este în cotinuare foarte supărat, afectat de implicarea lui Gigi Becali. Mai știu că Edi nu vrea să plece, dar asta nu mai depinde de el. Îi transmit domnului Gigi Becali că hotărârea întregii galerii este ca, în cazul în care Edi va fi împins spre plecare, prin orice mijloace, să nu mai acceptam un alt antrenor.

Edi este antrenorul nostru, unicul. Dacă pleacă, să vină Gigi pe bancă. Să-și asume și să nu mai caute pe altcineva, că nu are pe cine și chiar nu cred că altul mai semnează”, a declarat Gheorghe Mustaţă pentru Radio Sport 1, citat de realitateasportiva.net.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!