Dennis Man, in vizorul a doua echipe importante din Serie A! Ce spun italienii despre pretentiile financiare ale lui Gigi Becali

Dennis Man, in vizorul a doua echipe importante din Serie A! Ce spun italienii despre pretentiile financiare ale lui Gigi Becali

Dennis Man este monitorizat atent de mai multe cluburi din Europa.

Italienii de la Tuttomercatoweb anunta ca Sampdoria si Atalanta sunt in prim-plan pentru un posibil transfer al lui Dennis Man.

"Fotbalistul detinut de Steaua Bucuresti (n. r. FCSB) face parte si din echipa nationala a Romaniei si a captat atentia mai multor cluburi europene. Inca de acum doi ani, unele cluburi italiene au fost interesate de el, insa acum este mai experimentat. Cluburile si-au intors din nou privirea spre el, in special Sampdoria si Atalanta. Este stangaci, joaca pe ambele parti, poate juca si atacant central.

Cererile Stelei (n. r. FCSB) sunt in prezent mari, aproximativ 18 milioane de euro", scriu jurnalistii de la Tuttomercato.

Gigi Becali dezvaluia luna trecuta o propunere de 15 milioane de euro pe care a primit-o din Italia pentru Man, iar banii urmau sa fie achitati in trei rate.

"Eu am auzit ca e o echipa din Italia care voia sa dea 15 milioane de euro. Voiau sa dea banii in trei rate, prima rata de opt milioane. Nu e Fiorentina, nu e Roma.

E o echipa mare din Italia, aproape de capitala, nu e din Capitala. Se poate compara cu capitala, ca si oras. Am zis: trimite oferta la club. Pana nu vad oferta la club, nu mai vorbesc", spunea patronul FCSB-ului la PRO X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista țărilor cu risc epidemiologic, actualizată. Marea Britanie e în zona roșie
BRAT
Modifică setările cookies