"Il doare-n palarie pe Gigi Becali! Ce sunt la el 6 milioane de euro?" :) FCSB are pierderi URIASE de bani, dar nu sunt semne de ingrijorare la echipa

Mitica Dragomir a oferit o reactie fabuloasa cu privire la pierderile financiare pe care le-a suferit FCSB in ultimii ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Iunie 2020, 11:49
Data actualizarii: Marti 23 Iunie 2020, 13:04

Gigi Becali anunta in urma cu aproximativ o saptamana ca este pe minus cu 6 milioane de euro si echipa depinde de calificarea in grupele unei competitii europene pentru a se redresa. Patronul FCSB-ului avertiza ca daca va ajunge la un minus de 10 milioane de euro se gandeste serios la o retragere din fotbal.

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, crede ca situatia este stabila la FCSB, iar cele 6 milioane de euro in minus nu reprezinta mare lucru pentru un om atat de potent financiar cum este Gigi Becali:

"Il doare-n palarie pe Gigi Becali. La banii pe care ii are. La el 6 milioane sunt ca la tine 6 lei in buzunar...

Il doare in palarie pe Becali, el isi vede de ale lui. Nu poate sa-l influenteze nimeni pe el, are ideile lui, el asa a inteles capitalismul. E greu de lucrat cu Gigi Becali, mai ales ca este si un tip cu personalitate, cu orgoliu lui de taran, care e greu sa il intorci, sa il indoi", a spus Dumitru Dragomir la PRO X.

Dumitru Dragomir: "Nu stiu cine l-a facut sa se desparta de Duckadam. E o mare greseala!"

 

Fostul presedinte LPF crede ca lasarea lui Duckadam sa plece din cadrul clubului este o mare greseala facuta de Gigi Becali:

"E o mare greseala (n. r. ca s-a despartit de Duckadam). Daca nu i-a spus nimeni asta, inseamna ca incepe sa aiba deviatii. Pe Duckadam il tineai pentru poza. Unii nu inteleg marketingul asta...

Duckadam era o icoana a tarii", a mai spus Dumitru Dragomir.

Modifică setările cookies