Mircea Lucescu a vorbit despre ralatia dintre antrenor si finantator. "Gigi Becali exagereaza uneori"

Mircea Lucescu a vorbit despre ralatia dintre antrenor si finantator. "Gigi Becali exagereaza uneori"

Fostul antrenor de la Inter Milano a fost invitat special in aceasta dimineata la PRO X.

Lucescu a vorbit despre relatia antrenor-finantor si l-a dat exemplu pe Gigi Becali, care este recunoscut pentru dorinta sa de a interveni la echipa.

"Depinde de capacitatea antrenorului ca sa intretina niste relatii normale. Un antrenor trebuie sa accepte sfaturi, pentru ca de foarte multe ori acestea pot fi extreordinare. De multe ori presedintii au capacitati de a conduce oamenii. Aspectul psihologic al acestui fenomen ei il au deja. Berlusconi, Angelli erau extraordinari cand interveneau", a declarat Mircea Lucescu pentru PRO X.

 

Lucescu senior considera ca finantatorul de la FCSB doreste sa ia decizii la club, deoarece nu a gasit inca antrenorul potrivit.

"Gigi Becali exagereaza uneori, dar poate nu si-a gasit antrenorul cu care sa aiba o astfel de relatie. Trebuie sa argumentezi mereu ce ai de facut. Presedintii analizeaza mult mai mult decat antrenorii un jucator. Se uita si la cum se integreaza, cat de repede se poate impune. Antrenorul vede partea tehnica, partea de angajament. Presedintele vede altfel, eu cu toti am avut o relatie extraordinara", a povestit Il Luce.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista statelor cu risc epidemiologic ridicat a intrat în vigoare. Grecia este în zona roșie
BRAT
Modifică setările cookies