De ce vrea sa plece Alibec de la Astra! Enache a dat cartile pe fata: "Asta vrea el! Nu se poate ascunde"

De ce vrea sa plece Alibec de la Astra! Enache a dat cartile pe fata: "Asta vrea el! Nu se poate ascunde"

Denis Alibec a spus ca finala Cupei Romaniei va fi, cel mai probabil, ultimul meci al sau la Astra. 

Astra joaca sambata finala Cupei Romaniei impotriva celor de la Viitorul, de la ora 20:00. 

Costel Enache, antrenorul celor de la Astra, a vorbit la conferinta de presa dinaintea meciului despre situatia lui Denis Alibec. Jucatorul a anuntat dupa ultima partida din campionat ca este foarte posibil ca finala Cupei sa fie ultimul sau meci la Astra. 

Costel Enache a explicat ca Denis Alibec vrea sa plece la un club care are obiective mai ambitioase, insa l-a si atentionat pe jucator in ceea ce priveste faptul ca el este imaginea clubului din Giurgiu. 

"Denis arata foarte bine sentimentele, trairile. El nu si le poate ascunde. Are suflet de copil si exact ca orice copil, cand e suparat se vede imediat. Si-a dorit mult de la sezonul asta, a fost foarte aproape de convocarile la lotul national, accidentarile l-au tinut deoparte. Si e putin frustrat. Dar, in acelasi timp, e si foarte motivat, pentru ca intelege ca suntem cu totii responsabili pentru ce ne asteapta maine, o lupta dura. 

Denis este un jucator care poate fi imaginea clubului nostru si de aceea vreau sa ii transmit si pe aceasta cale, chiar daca el stie foarte bine, ca e responsabil pentru ceea ce se intampla. El nu ca vrea sa plece de la Astra, el vrea sa plece la un club cu pretentii mai mari decat clubul nostru", a spus Costel Enache. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Fost medic la ATI Sibiu, mărturisiri șocante: ”Și eu am omorât oameni”. Procurorii s-au autosesizat
BRAT

Modifică setările cookies