"Si azi i-am trimis bani! Pai cu 150 de lei nu poti trai in Bucuresti" FABULOS! Alibec, viata de student: asteapta pachetul cu snitele si zacusca! :))

Denis Alibec Astra Emilia Stroe Liga I McLaren Superliga "Si azi i-am trimis bani! Pai cu 150 de lei nu poti trai in Bucuresti" FABULOS! Alibec, viata de student: asteapta pachetul cu snitele si zacusca! :))
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Mai 2019, 15:24
Data actualizarii: Joi 16 Mai 2019, 15:31

Denis Alibec (28 de ani) a ajuns sa aiba un stil de viata auster. El asteapta banii de la mama asa cum viseaza studentii la pachetul cu snitele si zacusca :)

Denis Alibec a ajuns la fundul sacului, dupa ce patronul Astrei, Ioan Niculae, nu a mai virat niciun salariu de mai bine de trei luni! Atacantul a ajuns sa se imprumute la mama sa pentru a baga benzina la McLaren-ul de 170.000 de euro.

Mama lui Alibec: "Si azi i-am trimis bani"


Emilia Stroe, Mama lui Denis Alibec, traieste la Mangalia. Ea ii trimite bani fiului pentru ca acesta sa se descurce. Emilia Stroe a vorbit pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

"Este adevarat ca eu ii trimit bani de cateva luni lui Denis. Dar sunt banii munciti de el, joaca de 10 ani fotbal. Nu a pierdut banii, ii are acasa. Suma aparuta e ridicola, ce sa faca Denis cu 150 de lei? Pai nu ajunge nici pana la Ploiesti...

Chiar azi i-am mai trimis niste bani, ca are de platit chirii, trebuie sa si manance ceva, dar cu 150 de lei nu cred ca poate trai nimeni in Bucuresti. Sa fim seriosi. Nici un pranz nu poate manca.

Toata lumea cunoaste situatia de la Astra, care in acest moment nu este cea mai buna. Dar sunt promisiuni ca se vor rezolva o parte dintre probleme in curand. Asta isi doreste toata lumea", a spus Emilia Stroe.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!