EXCLUSIV | "E prima varianta" Alibec a anuntat unde vrea sa plece de la Astra, dar lasa loc deschis unei reveniri bomba la FCSB: "Vreau sa joc cu Budi"

Daca-l aduce pe Sumudica antrenor, Becali poate sa dea inca doua lovituri. Budescu si Alibec ar veni si ei impreuna cu antrenorul.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Mai 2019, 21:48
Data actualizarii: Miercuri 22 Mai 2019, 21:55

Sumudica, Alibec si Budescu au luat titlul cu Astra. Alibec e singurul care a ramas in Romania. El spune ca si-ar dori sa lucreze din nou cu cei doi si nu exclude nici macar varianta FCSB.

"Iti dai seama ca vreau sa joc din nou cu Budi (n.r Constantin Budescu) si sa-l am antrenor pe Sumudica, dar pana acolo mai e destul", a spus Denis Alibec pentru ProTV.

Alibec vrea sa fie omul finalei cu Vitorul lui Hagi si sa prinda un contract afara.

"Normal ca vreau sa pelc afara, asta ar fi principala varianta acum. Cu siguranta ofertele vor aparea daca vom castiga Cupa", a mai spus Alibec.

Budescu: "Vedem dupa vacanta ce voi face"

Constantin Budescu e sub contract cu Al Shabab, dar viitorul sau la echipa a devenit incert dupa plecarea lui Marius Sumudica. Alibec a spus ca "Budescu si-ar dori sa revina in tara". De cealalta parte, mijlocasul a raspuns si el misterios: "Vedem dupa vacanta".

Modifică setările cookies