Danciulescu, trup si suflet pentru Dinamo! A scos trofeele si medaliile la vanzare: "Cand vine vorba de ei, nu mai conteaza nimic!" Ce spune despre situatia clubului

Ionel Danciulescu a pus la dispozitia programului DDB mai multe trofee si medalii din cariera sa de jucator.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Aprilie 2020, 19:39
Data actualizarii: Vineri 17 Aprilie 2020, 20:01

Dinamo are nevoie de aproximativ 180.000 de euro pentru a obtine licenta de Liga 1, iar suporterii cainilor au inceput din nou un program prin care sa stranga bani pentru finantarea clubului. Fanii au strans deja 90.000 de euro.

Ionel Danciulescu a venit cu un ajutor special si a scos la bataie trofeele si medaliile castigate in cariera de jucator, pentru a fi scoase la licitatie si a obtine bani pentru echipa. 

Printre trofeele scoase la vanzare se numara si cel de cand a devenit jucatorul cu cele mai multe prezente din istoria Ligii 1. 1350 de euro este suma castigata din acest obiect.

"Nu mi-a fost foarte greu pentru ca atunci cand e vorba de Dinamo la mine nu mai conteaza absolut nimic. O fac pentru a ajuta Dinamo, pentru ca trofeele si medaliile pe care le-am pus la dispozitia suporterilor cu siguranta ii va ajuta. Este o parte importanta din istoria lui Dinamo si din istoria mea. Eu cred ca cine le va achizitiona o va face pentru Dinamo in primul rand. Nu mi-am stabilit un target anume, le-am dat lucrurile suporterilor, iar ei se ocupa de restul.

Nu este simplu pentru ca finantele se diminueaza pe zi ce trece, dar pana la aceasta ora suporterii au strans mai mult de jumatate din suma. E un gest impresionant pe care ei il fac, dar e ceva normal pentru suporterii lui Dinamo. Intotdeauna ei au fost speciali si vor strange aceasta sume. Dar urmeaza o perioada grea de salarii de platit, este si ANAF-ul, si plati catre terti", a spus Ionel Danciulescu la PRO X.

"Cu totii ne dorim sa dam drumul la sport"

Ionel Danciulescu spera ca sezonul sa se poata relua pe 2 iunie, insa totul se poate schimba de la o zi la alta in functie de cum evolueaza lucrurile. 

"Mi-as dori (n. r. sa se reia campionatul pe 2 iunie), dar vedeti ca totul este intr-o incertitudine totala. Lucrurile se schimba de la o zi la alta, asa ca e prematur sa zic eu ce si cum se va intampla. E clar ca ne dorim cu totii sa dam drumul la sport, la economie la activitatea pe care o aveam inainte de aceasta pandemie", a mai spus Danciulescu la PRO X.

Modifică setările cookies