Negoita FACE LUMINA in scandalul dintre Prunea si Balanescu! Ce spune despre cearta cu Danciulescu si presedintele lui Dinamo

Patronul lui Dinamo a vorbit despre situatia conducerii clubului.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Ianuarie 2020, 16:05
Data actualizarii: Joi 23 Ianuarie 2020, 16:07

Ionut Negoita a vorbit in exclusivitate pentru www.sport.ro si PRO TV despre scandalul dintre presedintele "cainilor", Florin Prunea si directorul general, Bogdan Balanescu.

"Intr-un club de fotbal, dar nu numai, exista pareri, opinii, cateodata tensiuni, doar ca la un moment dat se poate exagera. Pe fondul unor nerealizari, frustrari, lipsei de rezultate, fiecare s-a exprimat cum a considerat, s-a exagerat putin.

Am spus 'e momentul sa faceti echipa, sa lucrati impreuna, sa gasiti cele mai bune solutii pentru Dinamo, sa putem deveni mai puternici'", a declarat Ionut Negoita

"Nu s-a pus 100% problema concedierii"

Patronul lui Dinamo a vorbit si despre zvonurile conform carora ar fi vrut sa ii dea afara pe Florin Prunea si Ionel Danciulescu. Acesta a afirmat ca au existat discutii, insa nu a fost pusa problema concedierii. 

"Trebuie sa recunosc ca am fost destul de suparat pentru lipsa rezultatelor si au fost discutii si anumite ganduri, dar de la una pana la cealalta este o distanta.

Nu s-a pus problema 100% a concedierii, au fost discutii. S-a speculat si exagerat ca ar fi fost pe punctul sa fie dati afara.

Acum a ramas Cupa Romaniei si sa scoatem maxim din ce inseamna un loc cat mai bun in campionat. Ei lucreaza, cauta solutii sa inlocuiasca piesele care au plecat, care nu au dat randament si sa faca o echipa mai puternica si cat mai competitiva", a adaugat Negoita.

Modifică setările cookies