Cu cine se bate FCSB pentru transferul lui Ivan! Prima oferta a lui Becali a fost refuzata de rusii de la Krasnodar! "Daca isi doreste cu adevarat sa vina, se pot face eforturi"

Rusii de la Krasnodar au refuzat prima oferta a lui Becali pentru Andrei Ivan! Oltenii l-au vandut pe Ivan in Rusia cu 3.000.000 euro si vor sa-l aduca inapoi la Craiova.

Andrei Ivan a dat 3 goluri in 32 de meciuri la Rapid Viena si austriecii nu-l cumpara de la Krasnodar. Becali incearca de 3 ani sa-l ia pe Ivan, dar rusii tin la pret. Vor 3.000.000 de euro!

"Niciodata! Si iti spun atat de clar, niciodata! Au mai fost vorbe in trecut ca l-ar fi vrut FCSB si a zis ca nu, ca el se simte oltean si nu va pleca de la Craiova", spune Gica Craioveanu.

Nici Cartu nu crede intr-o mutare a lui Ivan la FCSB. El spune ca daca atacantul vrea sa revina in Banie, "se pot face eforturi".

"Andrei e copilul nostru, crescut de noi! Daca el isi doreste sa revina la Craiova se pot face eforturi", spune Sorin Cartu.

Craiova s-a gandit si la Baluta, dar acesta nu vrea sa revina


Craiova a incercat sa-l repatrieze si pe Baluta de la Praga.

"Se pare ca piticu' n-ar vrea sa se reintoarca in Romania", mai spune Sorin Cartu.

Oltenii vor fi cei mai mari fani ai lui Hagi la finala cupei cu Astra.

"Uite ca a devenit un cosmar, am terminat pe 4 si depindem de Gicanu', depindem de Viitorul ca la anul echipa sa joace in cupele europene", mai spune Gica Craioveanu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România. Clasamentul celor mai afectate județe din țară
BRAT

Modifică setările cookies