Cu cine se bate FCSB pentru transferul lui Ivan! Prima oferta a lui Becali a fost refuzata de rusii de la Krasnodar! "Daca isi doreste cu adevarat sa vina, se pot face eforturi"

Rusii de la Krasnodar au refuzat prima oferta a lui Becali pentru Andrei Ivan! Oltenii l-au vandut pe Ivan in Rusia cu 3.000.000 euro si vor sa-l aduca inapoi la Craiova.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Mai 2019, 21:01
Data actualizarii: Miercuri 22 Mai 2019, 21:07

Andrei Ivan a dat 3 goluri in 32 de meciuri la Rapid Viena si austriecii nu-l cumpara de la Krasnodar. Becali incearca de 3 ani sa-l ia pe Ivan, dar rusii tin la pret. Vor 3.000.000 de euro!

"Niciodata! Si iti spun atat de clar, niciodata! Au mai fost vorbe in trecut ca l-ar fi vrut FCSB si a zis ca nu, ca el se simte oltean si nu va pleca de la Craiova", spune Gica Craioveanu.

Nici Cartu nu crede intr-o mutare a lui Ivan la FCSB. El spune ca daca atacantul vrea sa revina in Banie, "se pot face eforturi".

"Andrei e copilul nostru, crescut de noi! Daca el isi doreste sa revina la Craiova se pot face eforturi", spune Sorin Cartu.

Craiova s-a gandit si la Baluta, dar acesta nu vrea sa revina


Craiova a incercat sa-l repatrieze si pe Baluta de la Praga.

"Se pare ca piticu' n-ar vrea sa se reintoarca in Romania", mai spune Sorin Cartu.

Oltenii vor fi cei mai mari fani ai lui Hagi la finala cupei cu Astra.

"Uite ca a devenit un cosmar, am terminat pe 4 si depindem de Gicanu', depindem de Viitorul ca la anul echipa sa joace in cupele europene", mai spune Gica Craioveanu.

Modifică setările cookies