Cu cine se bate FCSB pentru transferul lui Ivan! Prima oferta a lui Becali a fost refuzata de rusii de la Krasnodar! "Daca isi doreste cu adevarat sa vina, se pot face eforturi"

Rusii de la Krasnodar au refuzat prima oferta a lui Becali pentru Andrei Ivan! Oltenii l-au vandut pe Ivan in Rusia cu 3.000.000 euro si vor sa-l aduca inapoi la Craiova.

Andrei Ivan a dat 3 goluri in 32 de meciuri la Rapid Viena si austriecii nu-l cumpara de la Krasnodar. Becali incearca de 3 ani sa-l ia pe Ivan, dar rusii tin la pret. Vor 3.000.000 de euro!

"Niciodata! Si iti spun atat de clar, niciodata! Au mai fost vorbe in trecut ca l-ar fi vrut FCSB si a zis ca nu, ca el se simte oltean si nu va pleca de la Craiova", spune Gica Craioveanu.

Nici Cartu nu crede intr-o mutare a lui Ivan la FCSB. El spune ca daca atacantul vrea sa revina in Banie, "se pot face eforturi".

"Andrei e copilul nostru, crescut de noi! Daca el isi doreste sa revina la Craiova se pot face eforturi", spune Sorin Cartu.

Craiova s-a gandit si la Baluta, dar acesta nu vrea sa revina


Craiova a incercat sa-l repatrieze si pe Baluta de la Praga.

"Se pare ca piticu' n-ar vrea sa se reintoarca in Romania", mai spune Sorin Cartu.

Oltenii vor fi cei mai mari fani ai lui Hagi la finala cupei cu Astra.

"Uite ca a devenit un cosmar, am terminat pe 4 si depindem de Gicanu', depindem de Viitorul ca la anul echipa sa joace in cupele europene", mai spune Gica Craioveanu.VIDEO PROTVPLUS.RO

Ionuț Mărieș - MasterChef 2019

I s-a spus că nu este potrivit la niciun job, însă a decis să vină la MasterChef. Ionuț a pregătit o farfurie inedită care l-a făcut pe chef Chelaru să zică:"Ce-ai făcut măi Ionuțe? Ce-a fost în capul tău?"


06:22
Mihai Pencea și Daniel Horvat - MasterChef 2019

Daniel și Mihai au gătit niște preparate îndrăznețe și vor să demonstreze că sunt demni de bucătăria MasterChef. "Întâi și întâi, acest preparat merge cu o palincă!"


03:41
Andreea Dos Santos - MasterChef 2019

Încă un șort de aur! Andreea Dos Santos i-a încântat pe cei trei jurați cu o rețetă deosebită și a scăpat de proba eliminatorie


06:49
Jeremy Besadoux - MasterChef 2019

Se distrează la locul de muncă și vrea să se simtă bine și la MasterCheF. Cu origini din Franța, Jeremy a pregătit o farfurie mediteraneană


06:16
Giani l-a vândut pe Labuș

02:50
Daniela Lupu - MasterChef 2019

"Cofetăria înseamnă relaxare pentru mine". Cu acest principiu, Daniela i-a relaxat și pe cei trei jurați cu un desert apetisant.


06:59
Profu' face pe babysitterul

02:30
Celentano l-a făcut fericit pe Firicel

03:03
"Tu crezi că ăștia-s proști sau fac mișto de noi?"

04:45
Cel mai bogat tânăr român, Sebastian Dobrincu, se lansează în muzică. Marius Moga i-a scris prima piesă

17:44
BRAT