Liga 1

Critici dure pentru FCSB dupa meciul cu Poli Iasi: "E prea mult sa fii schimbat ca la hochei!" Avertisment pentru ros-albastri: "Jucatorii se vor gandi de doua ori inainte sa semneze cu ei"

FCSB a pierdut in deplasarea de la Poli Iasi, 2-5, iar meciul nu a fost lipsit de controverse in tabara ros-albastrilor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Septembrie 2020, 17:35
Data actualizarii: Luni 28 Septembrie 2020, 17:36

FCSB a inceput meciul cu Iasi in forta, Istrate a deschis scorul inca din minutul 5, insa meciul s-a transformat intr-un cosmar pentru jucatorii lui Toni Petrea. 

In minutul 28, ros-albastrii au facut 4 schimbari, atunci cand Cana, Sut, Istrate si Petre au fost inlocuiti cu Miron, Tanase, Bus si Olaru. Mutarile au fost criticate intens, iar printre critici s-a aflat si fostul director sportiv al FCSB-ului, Narcis Raducan. 

"Ce sa mai explicam? E ceva de explicat? Ca in jocurile de pe computere, care vin cu diverse update-uri, pandemia a adus optiunea asta, ca poti sa schimbi mai multi jucatori. 

Problema e ca au fost situatii in care jucatorii au avut oferte de la FCSB, CFR Cluj si Craiova. Tot mai multi care au oferta de la aceste echipe se vor gandi de doua ori inainte sa semneze cu FCSB. E prea mult sa fii schimbat ca la hochei, pana in minutul 30", a spus Narcis Raducan la Digi Sport. 

Modifică setările cookies